Vijesti

Panasonic 2015 televizori u Sonus Artu

sonus-art-panasonic

Uz široku paletu audio opreme, u Sonus Artu od danas možete pronaći i najnovije Panasonicove televizore. Nova suradnja je omogućila Sonus Artu da među prvima u Hrvatskoj u svoj asortiman uvrsti nove Panasonicove televizore među kojima se nalaze brojni Ultra HD modeli s Firefox operativnim sustavom.

Uz potpuno nove modele oznaka CS (Full HD) i CX (Ultra HD), u ponudi se nalazi i prošlogodišnji top model AX900E u 65″ varijanti. Potonjeg možete pogledati uživo u Sonus Artovom showroomu u Šarengradskoj ulici u Zagrebu.

sonus-art-panasonic-lineup2015

U ponudi se trenutno nalazi ukupno 8 modela, dijagonala od 40″ pa do 65″, svi redom LCD-i s LED pozadinskim osvjetljenjem. Panasonicovi televizori nisu dizajnerski najmaštovitije oblikovani, no zato vlasniku nude kvalitetnu sliku kako standardne tako i visoke rezolucije, glatko izvođenje filmova, kao i široku paletu opcija za podešavanje slike. Kvaliteta izrade je također već standardno na visokom nivou. Veseli nas što je Panasonic odlučio ove godine pojačati Smart TV segment Firefox operativnim sustavom s obzirom da je proteklih godina bitno kaskao za konkurencijom po pitanju intuitivnosti i broja mogućnosti.

panasoniccx650-front

Zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji Sonus Arta i HD Televizije, već idući tjedan ćete moći pročitati najavu prvog modela koji ćemo detaljno testirati: Panasonic TX-55CX680E. Radi se o najboljem modelu serije 6 koji nudi “samo” 2D prikaz, Ultra HD rezoluciju ekrana s Brilliant contrast filterom, 200 Hz BMR osvježavanje ekrana, lokalno zatamnjenje, te Firefox operativni sustav. Nakon testa spomenutog modela ćemo također provjeriti što nude modeli serije 7, kao i  cijenom pristupačniji članovi serije 5.

Link na Sonus Artovu ponudu Panasonic televizora >>

Prvi pogled na Panasonic 55CS620E >>

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

2 komentara

  1. Napokon. I koliko vidim Panasonic je stavio normalne cijene, a ne kao jedan jako popularni brend. Vidite Darko , da li mu je 55 incha direct led ili edge led. Uz Sony 55X8505C sa androidom , Panasonic mi je jedan od favorita za ovu godinu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!