Home » Obavijesti/ostalo » Transfer na novi server i radovi u prostoru udruge

Transfer na novi server i radovi u prostoru udruge

hdtelevizija-work-in-progress

Kako smo prije tjedan dana naveli u obavijesti, uslijed učestalih problema sa stabilnošću dijeljenog poslužitelja na kojem se trenutno nalazimo, bili smo primorani preseliti stranicu kod novog davatelja usluge. Odluka je pala na tvrtku Krypt, čiji se poslužitelji nalaze u SAD-u, a HD Televizija bi kroz koji dan trebala početi funkcionirati unutar VPS paketa koji je odabran. Transfer i podešavanje je u tijeku, te se nadamo da će cijeli proces biti izveden bez problema.
Promjene se ne odnose samo na poslužitelj na kojem se nalazi stranica, već je i udruga HD Televizija u procesu promjene interijera, a koji će nam omogućiti izradu kvalitetnijih recenzija, te omogućiti tzv. “side by side” usporedbe televizora. U pauzi između objava recenzija televizora pripremili smo nekoliko recenzija razne HD-srodne opreme, uključujući LG BD570 Blu-ray reproduktor, Vogels dekorativno osvjetljenja za TV-e, prijenosni DVD reproduktor iz Philips-a, te DVB-T prijamnik tvrtke Golden Media!

Do skorog čitanja u osvježenom ruhu,
HD Televizija uredništvo

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

5 komentara

  1. Novi server= ProLiant? :)
    Ince odlicna slika… pogotovo na lijevoj polici ona kutija X series ASUS matične je legelnda!!! B-)

  2. Uh, uz tu matičnu me ne vežu baš i neka sjeaanja. Toliko sam imao problema s kompatibilnošau svega i svačega da je to bilo strašno. Hehe, preure?enje svaštva izroni iz povijesti…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*