Home » Vijesti » 4K Ultra HD » Luksuzni B&O BeoVision Avant 75 televizor stigao u Hrvatsku

Luksuzni B&O BeoVision Avant 75 televizor stigao u Hrvatsku

BangiOlufsen-head

Tvrtka Bang&Olufsen u Hrvatsku je dovela BeoVision Avant 75”, najluksuzniji televizor u ovom dijelu Europe koji je proizveden za anonimnog kupca s naših prostora. Cijena televizora iznosi 125.000 kuna, što je višestruko više od televizora poznatih proizvođača poput Sonyja ili Samsunga iste dijagonale, no u ovom slučaju kupac plaća i samo ime koje sugerira luksuz i statusni simbol.

BeoVision Avant 75” je nezaboravan spoj slike u Ultra HD kvaliteti i zvuka, spoja koji pred očima otkriva sasvim novo iskustvo gledanja slike u pokretu. Riječ je o televizoru savršeno podešenom prema najpreciznijem Bang&Olufsen standardu, a koji koristi direktno LED pozadinsko osvjetljenje uz lokalno zatamnjenje slike za bolji kontrast. Zaslon televizora je prekriven specijalnim premazom koji čak 98% umanjuje refleksije ambijentalnog svjetla, donoseći na vidjelo više detalja čak i u jače osvijetljenim prostorijama.

BangiOlufsen03_igk_260215

Televizor koji predstavlja vrhunac tehnologije i pojam luksuza trenutno se nalazi u Hrvatskoj jer je ovo ujedno i prvi model BeoVision Avanta 75″ prodanog u ovom djelu Europe. Kupac je anoniman, a to samo pokazuje kako čak i u vrijeme krize kupci nisu dovoljno bogati da kupuju jeftino te znaju prepoznati pravu vrijednost.

Anonimni kupac prije isporuke BeoVision Avant 75″ televizora dozvolio je da kratko vrijeme bude izložen u Bang&Olufsen salonu na zagrebačkoj adresi kako bi se svi zainteresirani mediji i kupci mogli uvjeriti da se luksuz uistinu ponovno vratio na naše prostore i da ga potpisuje upravo Bang&Olufsen. Stoga, pozivamo da se uputite u Gajevu 23 te iskusite atraktivnu sliku i opskrbite se dozom luksuza.

BangiOlufsen02_igk_260215

Više o BeoVision Avant seriji možete doznati na službenoj B&O stranici >>

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

8 komentara

  1. Tresla se brda, rodio se miš. Bilo bi zanimljivo usporediti je sa nekim OLED top modelom, mislim da bi samo na području zvuka izvojevala pobjedu.

  2. Samo se pitam dali su tom anonimnom kupcu malo umanjili cijenu pošto je dozvolio da izlože njegov TV??

  3. Ove godine bi mogao biti zanimljiv Panasonic sa svojim UHD modelima. U pocetnim UHD modelima su , vec stavili Studio master ( triluminos-sony) i lokalno zatamnjenje. Sto mislite vi Darko?

  4. Darko, jedno pitanje nabrzaka. Sa pogleda specifikacije dali se isplati cekati review-e na nove LG 2015 Full HD ili ne? Specifikacije su meh, ali tu je webOS 2.0 i mislim da nemaju Magic Remote u pakiranju po default.

    Hteo sam da uzmem neki model do 42″, ali posto sam sportski fan strasno me sputav LG-jev DSE iz modela 2014. Bitna mi je i SMART platforma, kao i SD/HD kvalitet.

    Neka preporuka usput?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*