Home » Vijesti » Audio-video uređaji » Audio-Technica predstavlja ATH-ANC9 QuietPoint slušalice za uklanjanje vanjskog šuma

Audio-Technica predstavlja ATH-ANC9 QuietPoint slušalice za uklanjanje vanjskog šuma

ATH-ANC9

Audio-Technica, japanska kompanija za proizvodnju audio opreme objavila je ATH-ANC9 QuietPoint slušalice s opcijom uklanjanja vanjskog šuma u tri nivoa, pritom ostvarujući zadovoljavajuću reprodukciju glazbe.

Slušalice ATH-ANC9 blokiraju i do 95% vanjske buke, što je do sada najveće postignuće kod QuietPoint slušalica.

Tri nivoa uklanjanja šuma predstavljaju filtere koji uklanjaju i do 30 dB šuma u različitim ambijentalnim uvjetima. Prvi nivo je idealan za korištenje u avionima, tramvajima i autobusima gdje dolazi do maksimalnog uklanjanja šuma za niske frekvencije. Drugi nivo je predviđen za korištenje u bučnim uredima i na mjestima većeg okupljanja ljudi gdje dolazi do uklanjanja šuma srednjih frekvencija. Treći nivo je najbolji za mirna mjesta poput knjižnica.

Povezivanje s iPhoneom, iPadom i drugim uređajima je omogućeno kabelom od slušalica koji ima ugrađeni mikrofon  i kontroler za obavljanje poziva, reguliranje glazbe itd.

ATH-ANC9 QuietPoint slušalice su dostupne preko amazon.co.uk za cca 1070 kn.

[youtube id=”D95EAjUmgvg” w=”600″ h=”337″]

Izvor: techPowerUP!

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*