Audio-video uređajiLG Electronics

Infografika: 50 godina LG-ja u proizvodnji televizora

lg-history-tv

LG Electronics, danas poznati proizvođač televizora, 2016. će proslaviti 50 godina proizvodnje televizora. Prvi južnokorejski crno-bijeli televizor, VD-191, GoldStar (danas LG) je predstavio davne 1966. godine. 11 godina kasnije na tržište je lansiran i prvi televizor u boji, a kako je ostatak povijesti izgledao pogledajte u edukativnoj infografici u nastavku.

LG-television-history-infographic

Infografici svakako treba dodati i 2013. godinu, a u kojoj je LG Electronics započeo s prodajom televizora baziranih na OLED tehnologiji na globalnom tržištu:

lg-oled-uhd-prezentacija
Predstavljanje prvog OLED televizora u Zagrebu, studeni 2013.
Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

  1. ja imam lg televizor od 42 inča i nisam zadovoljan slika je puna šuma ,drug put ću kupiti ili samsung ili panasonic,inače lg televizori su jeftiniji od konkurencije a to znači da su negdje jako štedjeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!