Audio-video uređajiVijesti

Panasonic najavljuje Blu-ray/DVD/CD i…VHS player

Panasonic je danas pustio u javnost najavu za jedan vrlo zanimljiv linijski uređaj koji će ponuditi podršku za sve popularne medije, od Blu-ray-a, pa sve do… VHS kaseta. Kada vijesti pridodamo podatak da će se uređaj pojaviti u Japanu koji je još 2003. krenuo s emitiranjem HD-a, ne možemo se prestati čuditi ovom nesvakidašnjem spoju prošlosti i sadašnjosti.

Uređaj uznake DMR-BR630V nudi podršku za snimanje na Blu-ray medije – do 6x, a tu je i 320 GB ugrađeni tvrdi disk za transfer jednog u drugi format. Pitamo se samo kojom brzinom snima na VHS kasete :), no šalu na stranu – ovim uređaje prebacivanje starih VHS kaseta na DVD ili Blu-ray medij nikada nije bilo jednostavnije.

Dizajn uređaja je decentan u crnoj boji, s VHS vratašcima smještenim s prednje lijeve strane, dok je ladica za optičke medije smještena na desnoj strani. Što se cijene tiče, ona će u Japanu iznositi, prebačeno u am. dolare, oko 1500 zelembača pa tko voli – nek izvoli.

Izvor: Engadget

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!