Home » Vijesti » Audio-video uređaji » CEA anketa otkriva pametne telefone i televizore kao najtraženije proizvode na tržištu

CEA anketa otkriva pametne telefone i televizore kao najtraženije proizvode na tržištu

CEA-anketa

Anketa provedena od strane Consumer Electronics Association (CEA) vezano uz proizvode koje potrošači žele, otkrila je da su pametni telefoni, zatim plazma televizori i Blu-ray čitači na vrhu liste najpoželjnijih proizvoda u SAD-u.

Brojčano gledajući, 46% sudionika u anketi planira kupiti pametni telefon u sljedećih 12 mjeseci, dok 32% planira kupiti plazma televizor. Zatim slijede Blu-ray čitači (26%), tableti (22%) i e-čitači (19%), gdje su tableti najbrže rastući proizvodi od prošle godine, te Blu-ray čitači odmah iza njih.

Današnje tehnološke trendove očito predstavljaju all-in-one uređaji poput pametnih telefona i tableta koji nastavljaju dominirati na tržištu.

Izvor: Dealerscope

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

One comment

  1. all-in-one ure?aji oliti ?epno računalo+telefon+camcorder+gps+mp3+video player+office+milijun drugih alata=Galaxy Note kojeg več 3 sedmice ponosno imam i koristim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*