Vijesti

Technomarketova poslovnica otvorena u Joker centru u Splitu

Popularni splitski shopping centar Joker bogatiji je za još jednu Technomarketovu poslovnicu. Radi se o desetoj poslovnici pomoću koje se ovaj ponuđač potrošačke elektronike ekspandira na hrvatskom tržištu.

Čak 1500 kvadrata čiste tehnike zadovoljit će i one s najzahtjevnijim ukusima. Povoljne cijene, mjesečne akcije i premijere tehnoloških inovacije sve su ono po čemu se Technomarket nastoji izdvojiti na tržištu.

Zasada, Technomarket centar tehnike možete pronaći u Dubrovniku, Karlovcu, Kaštel Sućurcu, Osijeku, Rijeci, Vinkovcima, Zadru, Zagrebu te Joker Centru u Splitu.

Izvor: Technomarket PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!