Home » Vijesti » Technomarketova poslovnica otvorena u Joker centru u Splitu

Technomarketova poslovnica otvorena u Joker centru u Splitu

Popularni splitski shopping centar Joker bogatiji je za još jednu Technomarketovu poslovnicu. Radi se o desetoj poslovnici pomoću koje se ovaj ponuđač potrošačke elektronike ekspandira na hrvatskom tržištu.

Čak 1500 kvadrata čiste tehnike zadovoljit će i one s najzahtjevnijim ukusima. Povoljne cijene, mjesečne akcije i premijere tehnoloških inovacije sve su ono po čemu se Technomarket nastoji izdvojiti na tržištu.

Zasada, Technomarket centar tehnike možete pronaći u Dubrovniku, Karlovcu, Kaštel Sućurcu, Osijeku, Rijeci, Vinkovcima, Zadru, Zagrebu te Joker Centru u Splitu.

Izvor: Technomarket PR

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*