Audio-video uređajiPhilipsVijesti

TP Vision započinje Afterglow kampanju impresivnim filmom

philips-new-ambilight-teaser

Kako je i najavio na ovogodišnjem IFA sajmu u Berlinu, TP Vision je započeo s kampanjom za Philipsove televizore s Ambilight rasvjetom, novim promotivnim filmom ‘”Afterglow”. Da je riječ o iznimno atraktivnom i kvalitetnom uratku potvrđuju i nagrade u sklopu Međunarodnog freeski filmskog festivala (iF3) koje je film dobio uoči svog premijernog prikazivanja u nedjelju, 19. listopada. ‘Afterglow’ je ondje proglašen pobjednikom u kategoriji najboljeg kratkog filma i najbolje kinematografije. Valja istaknuti kako je Međunarodni freeski filmski festival jedan od najznačajnijih filmskih festivala u kategoriji filmova na temu zimskih sportskih avantura.

Uspješna ‘Beyond the Ordinary’ kampanja 

Nadolazeća ‘Afterglow’ kampanja TP Visiona nastavlja se na uspješnu ‘Beyond the Ordinary’ kampanju čiji je službeni početak predstavljen spektakularnim surferskim filmom “Lightwaves’. Kampanja naglašava impresivno osvijetljene sportske scene koje prikazuju Ambilight pozadinsku rasvjetu.

“Filmovima ‘Lightwaves’ i ‘Afterglow’ pokazujemo kako svjetlosni efekti mijenjaju naša iskustva. Surfanje i freestyle skijanje su sami po sebi atraktivni, a sad zamislite kako to izgleda noću, s impresivnim bojama i svjetlošću – spektakularno. Veoma smo sretni zbog sjajnih reakcija na prethodni film ‘Lightwaves’, pa očekujemo iste, možda još bolje, i na najnoviji film ‘Afterglow’“

Marc Harmsen, voditelj marketinga TP Visiona

Impresivne noćne scene

Promotivni film ‘Afterglow’ prikazuje četvoricu vrhunskih freestyle skijaša dok se spuštaju niz bijele padine Aljaske i Britanske Kolumbije. Sve su scene snimane noću, a skijaši su opremljeni LED rasvjetom. ‘Afterglow’ film tako još jednom naglašava svu raskoš jedinstvenog Ambilight pozadinskog osvjetljenja na Philipsovim televizorima te pokazuje na koji način osvijetljenje u potpunosti mijenja iskustvo gledanja televizije. Boje na zidovima odsad će više odgovarati obliku boja na te tako stvoriti još snažniji dojam većega ekrana.

Film ‘Afterglow’ na turneji   

Film će u cijelosti biti prikazan u sklopu nekoliko filmskih festivala diljem svijeta, kao i na Philipsovim televizorima u trgovinama. Afterglow će tako biti prikazan i na Europskoj outdoor filmskoj turneji koja se svake godine od listopada do prosinca organizira u devet europskih zemalja. Film će, osim na festivalima i u trgovinama, dostupan i na Philipsovom YouTube kanalu:

Link na ‘Lightwaves’ surferski film >>

Osvojite šansu da vidite sjevernu svjetlost

Ovog studenog, zašto ne biste bili prvi koji će skijati na mreži uz AFTERGLOW Expedition? To je interaktivni doživljaj koji vam omogućava noćno skijanje predivnim padinama na putu prema sjevernom svjetlu. Završite putovanje prije izlaska sunca i možete osvojiti putovanje na kojem ćete vidjeti pravo sjeverno svjetlo!

Prijaviti se za nagradnu igru možete ovdje >>

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!