Vijesti

Sell out u Komtehu

Komteh logoU Komtehu je vrlo isplativa akcija – veliki broj zvučnika i audio opreme je dobio “sell out” markicu s popustima od 20 do 50%.

Tako legendarni KEF-ov zvučnik Cresta 10, koji oduševljava svojim zvukom, sada je povoljniji nego ikada (cijena 998 kn/paru), Cresta 30 1638 kn/paru, a Celestion F-10, koji nudi 30 godina tradicije u profesionalnoj seriji, nudi se također po vrlo atraktivnoj cijeni od 692 kn/paru. Na sniženju su od čak 50% su vrhunski DVI kabeli tvrtke QED, a 40% i 45% sniženja su doživjela i razvodna HDMI jedinica i distribucijsko pojačalo istog proizvođača.

Uglavnom, posjetite stranice Komteha, skinite pdf dokument s akcijskim artiklima i cijenama i iskoristite ovako dobru priliku!

Izvor: Mobil.hr

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!