Digitalna televizijaDigitalna televizija u HrvatskojTV program

Dynamo – kralj iluzije od 20. listopada na Discovery Channelu

dynamo

Najpoznatiji britanski iluzionist, Dynamo, vraća se na Discovery Channel sa četvrtom sezonom nagrađivanog serijala Dynamo: Nemogući trikovi, koja se počinje prikazivati 20. listopada. Kralj iluzije očarat će gledatelje novim triko­vima kroz 4 epizode, ponedjeljkom u 20 sati.

Ovaj nagrađivani serijal pratio je Dynamovo putovanje sve od skromnih početa­ka u engleskom Bradfordu. Dynamo je danas jedan od najpoznatijih svjetskih iluzionista, čije su dramatične točke poput hoda po Temzi, šetnje niz zgradu LA Timesa ili levitacija uz kip Krista u Riju zapanjile gledatelje diljem svijeta.

Dynamo: Nemogući trikovi u četvrtoj sezoni zaokupit će pažnju gledatelja diljem svijeta – a oni jednostavno neće moći vjerovati onome što vide! Dynamo će posjetiti Los Angeles, San Francisco, Paris i po prvi put – Indiju. Na kraju će se vratiti u London i na sjever Engleske odakle je počela njegova velika avantu­ra. Dynamovi su gosti Coldplay, Sam Smith, One Direction i zvijezda Bollywooda Irfan Khan, a zajedno će gledatelje povesti na magičnu avanturu koja ravnodušnima neće ostaviti ni najveće cinike.

EPIZODA 1: SAD

U prvoj od četiri nove epizode Dynamo dolazi u zemlju sunca, surfera i snova – Kaliforniju. Ulični trikovi kojima će zapanjiti sve koje sretne na putu, uključuju i uzimanje novčića od sitnih prevaranata na ulicama San Francisca ili stvaranje kante pune novca za skitnicu na neonskim avenijama Los Angelesa.

EPIZODA 2: INDIJA

Dynamo po prvi put dolazi u Indiju. Pratimo njegove avanture od Mumbaija pa sve do svetog grada Varanasija u kojem se održava godišnji festival. Dynamo se susreće sa zvijezdom Bollywooda Irfanom Khanom i posjećuje najveći slum u kojem će njegovi trikovi oduševiti mnoštvo.

EPIZODA 3: PARIS

Dynamo se upućuje preko kanala u Francusku, točnije Pariz. Na prekrasnim lo­kacijama grada trikovima zabavlja njegove stanovnike i goste. Pogledajte kako će oduševiti plesačice Moulin Rougea, studente na Eiffeloviom tornju ili zaljub­ljene parove na mostu Padlock. Na povratku u Englesku Dynamo će u studiju iznenaditi Martina i Coldplay te posjetiti Jamiea Olivera i njegove suradnike. Dynamo čaroliju donosi i u Kids Company Charity, a show završava predviđa­njem rezultata Svjetskog nogometnog prvenstva na Sky Sports News.

EPIZODA 4: ENGLESKA

U završnoj epizodi Nemogućih trikova, Dynamo se vraća svojim korijenima , na sjever Engleske. Posjetit će Parklife festival u Manchesteru i zadiviti nekoliko zvijezda uključujući pjevača Sama Smitha. U rodnom gradu Bradfordu svoju baku vodi u magični šoping. Finale serijala događa se u Londonu, gdje će Dynamo pokušati levitirati iznad najviše zgrade u Europi.

Adsense

Sponzorirani clanak

Sponzorirane objave koje se u cijelosti prenose od naručitelja u svrhu promocije tvrtki i njihovih proizvoda. Mišljenja i podaci izneseni u ovakvim objavama ne potječu od autora HD Televizije.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!