B.netDigitalna televizijaVijesti

Comedy Central Extra u ponudi B.net Total TV-a

B.net-Total-TV-Comedy-Central-Extra

Ponuda programa koja je na raspolaganju u B.netovoj satelitskoj usluzi, Total TV-u, od ovog je tjedna bogatija za jedan od najpoznatijih zabavnih programa na svijetu – Comedy Central Extra.

Comedy Central Extra emitira isključivo humoristične sadržaje i komedije, uglavnom originalne produkcije, uz mnoštvo nekonvencionalnih serija i filmova. S ovog programa potekle su i neke od najpopularnijih serija u svijetu kao što su South Park i Futurama ili pak The Daily Show s Jonom Stewartom. Gledatelji mogu računati na bogatu zbirku od više od 1400 epizoda raznih serija, preko 320 novih epizoda talk showova i više od stotinu novih epizoda serija tijekom godine.

Comedy Central Extra u svijetu gleda više od 140 milijuna ljudi. U Hrvatskoj će biti na raspolaganju u okviru Osnovnog Total TV paketa, bez dodatne naknade, te će u cijelosti biti lokaliziran na hrvatski jezik, odnosno svi sadržaji emitirat će se uz podnaslove.

Korisnicima B.net Total TV-a u sklopu Osnovnog paketa dostupno je više od 80 najpopularnijih programa te preko 200 free-to-air satelitskih programa. Gledatelji Total TV-a također mogu odabrati neki od tematskih paketa, poput HBO, Cinemax, Pink Music, Club X te HD paketa.

Izvor: B.net PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!