Digitalna televizijaTV programVijesti

Mjesec tajni i misterija na Travel Channelu!

mistery-travel-channel

Ovog listopada Travel Channel otkriva tajne koje skrivaju neki od najvećih svjetskih gradova poput Londona, San Francisca, New Yorka i Los Angelesa. U mjesecu tajni i misterija gledajte Tajnovite spomenike Dona Wildmana, zanimljive Tajne i legende hotela te istražite čudnovatu stranu engleskog glavnog grada u seriji Tajne i misteriji – London.

Tajne i misteriji: London (premijera u subotu, 4. listopada u 18.00)

Rob Bell otkriva tajne i misterije londonskih ulica, od skrivenih ratnih bunkera do jezovitih katakombi i mračnih viktorijanskih obreda smrti.

Tajne i legende hotela (nedjeljom od 5. listopada u 20.00)

Istražite neke od najzanimljivijih i najčudnovatijih događaja iz američke povi­jesti koji su se odvijali u hotelima. Serija gledateljima nudi priče od bos­tonskog hotela u kojem je John Wilkes Booth istančao svoj plan atentata na Abrahama Lincolna do hotela Edgewater u Seattleu kojeg je poharala Beatle­manija te jedinstveni pogled na živu povijest koju mogu dodirnuti, osjetiti, čak i u njoj prenoćiti.

Tajnoviti spomenici (nedjeljom od 5. listopada u 21.00)

Don Wildman po cijelom SAD-u traži najzanimljivije spomenike i fascinantne priče koje kriju. Jeste li znali da je zgrada američkog Kongresa u Washingtonu jednom bila cilj zlokobnog plana za rušenje američke demokracije? Saznat ćete
i zašto je riba izrezbarena u drvetu, koja se nalazi u upravnoj zgradi države Massachusetts, bila u središtu misteriozne otmice.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

2 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!