Home » Vijesti » Audio-video uređaji » Logitech predstavio bežični Bluetooth adapter

Logitech predstavio bežični Bluetooth adapter

logitech

Logitech je predstavio bežični adapter za uređaje opremljene Bluetooth tehnologijom, a putem kojeg je moguće reproducirati glazbu s pametnih telefona ili tableta bežično na bilo kojim zvučnicima sa standardnim priključcima. Uređaj kompaktnih dimenzija, a ne sebi posjeduje tipku za povezivanje, te dva tipa izlaza za zvučnike – RCA (cinch) za lijevi i desni kanal, odnosno 3.5mm izlaz koji svi dobro poznajemo. Iako je uređaj moguće povezati na bilo koji sustav pojačala i zvučnika, bilo za kućno kino ili PC primjenu, Logitech skreće pažnju i na vlastita audio rješenja koja su u potpunosti kompatibilna – modele Z323, Z523, Z623, Z506 i Z906. Cijena uređaja se kreće od 160 kuna pa naviše, ovisno o trgovini. Kompletno priopćenje za medije nalazi se u nastavku.

ZAGREB, 6. listopada 2011. —Oduvijek ste željeli slušati glazbu preko smartphonea ili tableta na velikim zvučnicima kod kuće, ali niste imali načina kako ih priključiti. Od sada bilo koji od naših Logitech zvučnika, uključujući Logitech Z323, Z523, Z623, Z506 i Z906 lako možete spojiti bežično, kako biste uživali u glazbi na ovaj način.

  • Sveobuhvatno povezivanje

Telefoni, tableti, prijenosna računala ili iPod –  bilo koji audio uređaj s Bluetoothom sada može postati istinski bežični uređaj za slušanje glazbe i  gledanje filmova

  • Izvrstan zvuk – bežično

Ostvarite odličan zvuk iz smartphonea, prijenosnog računala ili tableta na svojim omiljenim zvučnicima. Ukoliko planirate investirati u potpuno novi set Logitechovih zvučnika kao što su Logitech Z323, Z523, Z623, Z506 i Z906, iskoristite veliku promotivnu aktivnost diljem Europe.

Fons: Logitech PR

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

logitech-c922-head

Logitech C922 Pro Stream Web kamera za vlogere i streamere

Logitech je predstavio novu web kameru Logitech® C922 Pro Stream Webcam. Dizajnirana kako bi zadovoljila potrebe ...

Philips-OLED-901-F-Lifestyle-Photography-650-80

Philips OLED 901F – prvi OLED TV s Ambilightom

Pretpostavke kako će Philips predstaviti svoj prvi OLED TV danas su potvrđene na konferenciji za ...