Audio-video uređajiVijesti

Logitech predstavio bežični Bluetooth adapter

logitech

Logitech je predstavio bežični adapter za uređaje opremljene Bluetooth tehnologijom, a putem kojeg je moguće reproducirati glazbu s pametnih telefona ili tableta bežično na bilo kojim zvučnicima sa standardnim priključcima. Uređaj kompaktnih dimenzija, a ne sebi posjeduje tipku za povezivanje, te dva tipa izlaza za zvučnike – RCA (cinch) za lijevi i desni kanal, odnosno 3.5mm izlaz koji svi dobro poznajemo. Iako je uređaj moguće povezati na bilo koji sustav pojačala i zvučnika, bilo za kućno kino ili PC primjenu, Logitech skreće pažnju i na vlastita audio rješenja koja su u potpunosti kompatibilna – modele Z323, Z523, Z623, Z506 i Z906. Cijena uređaja se kreće od 160 kuna pa naviše, ovisno o trgovini. Kompletno priopćenje za medije nalazi se u nastavku.

ZAGREB, 6. listopada 2011. —Oduvijek ste željeli slušati glazbu preko smartphonea ili tableta na velikim zvučnicima kod kuće, ali niste imali načina kako ih priključiti. Od sada bilo koji od naših Logitech zvučnika, uključujući Logitech Z323, Z523, Z623, Z506 i Z906 lako možete spojiti bežično, kako biste uživali u glazbi na ovaj način.

  • Sveobuhvatno povezivanje

Telefoni, tableti, prijenosna računala ili iPod –  bilo koji audio uređaj s Bluetoothom sada može postati istinski bežični uređaj za slušanje glazbe i  gledanje filmova

  • Izvrstan zvuk – bežično

Ostvarite odličan zvuk iz smartphonea, prijenosnog računala ili tableta na svojim omiljenim zvučnicima. Ukoliko planirate investirati u potpuno novi set Logitechovih zvučnika kao što su Logitech Z323, Z523, Z623, Z506 i Z906, iskoristite veliku promotivnu aktivnost diljem Europe.

Fons: Logitech PR

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!