FilmoviKinoVijesti

Blitz kino katalog s pregledom filmova do kraja ove godine

Za sve one koji žele biti u toku s najnovijim i dugo očekivanim filmovima, predlažemo da pogledaju u nastavku što nam sve Blitz donosi pred velika platna do kraja 2011. godine, uključujući dva filma za siječanj 2012.

Od psihološkog trilera “Trespass“, pa pa sve do akcijske poslastice “Mission Impossible: Ghost Protocol“, ponuda je dovoljno široka da zadovolji sve filmske ukuse. Najavljena su još dva filma za siječanj 2012., a to su kriminalističko-akcijski film “Safe” i animirana avantura “A monster in Paris 3D“.

Sve dodatne informacije možete pronaći u priloženome katalogu: [download id=”39”]

 

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!