Audio-video uređajiVijesti

Sonus Art TV predstavlja – Denon Wi-Fi & Bluetooth A/V pojačala

denon-av-receiver

U četvrtoj epizodi Sonus Art TV-a obrađena je tema novih AV receivera iz entry i mid level segmenta, koji su ove godine ponudili više tehnoloških poboljšanja i snage nego ikad, uz zadržavanje pristupačnih cijena. Za one koji još ne znaju, digitalni receiver ili prijamnik centralni je dio svakog kućnog kina ali i stereo sustava.

Ovaj svestrani uređaj služi kao pojačalo za zvučnike, prijamnik radijskih stanica i network player a ujedno povezuje sve vaše multimedijalne uređaje – televizor, računalo, CD plejer, DVD ili Blu-ray player, media player, set-top box, gramofon, igraću konzolu i ostalo. Ukratko, receiver vam omogućuje promjenu izvora zvuka i slike bez potrebe za petljanjem po kablovima!

Mrežni receiveri mogu reproducirati glazbu s internetskih radijskih postaja, ali i sa svih računala i media playera koji su povezani na istu kućnu mrežu. Obzirom na broj funkcija koje ovakvi uređaji nude, Denonovi receiveri su najbolja opcija za sve one koji tek ulaze u svijet Hi-Fi-a, ali i za sve one koji žele izgraditi moćan HTPC (Home Theatre PC), budući da svaki od njih omogućuje i spajanje na računalo putem digitalne veze (HDMI ili optičke).

U novoj Sonus Art video prezentaciji možete saznati više o novim Denonovim modelima, koji po prvi puta omogućuju bežično spajanje na mrežu, kao i streaming glazbe izravno s mobitela, tableta ili računala, uz pomoć najnaprednije Bluetooth tehnologije (aptX) koja omogućuje bežičnu reprodukciju glazbe u visokoj rezoluciji (do 44.1 kHz, odnosno u CD kvaliteti).

Pogledajte video prezentaciju novih receivera, a za više informacija o ovoj i sličnim temama proučite Sonus Art seriju članaka pod nazivom Hi-Fi škola.

Više informacija možete pronaći na stranicama Sonus Arta >>

 

Adsense

Sponzorirani clanak

Sponzorirane objave koje se u cijelosti prenose od naručitelja u svrhu promocije tvrtki i njihovih proizvoda. Mišljenja i podaci izneseni u ovakvim objavama ne potječu od autora HD Televizije.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!