Audio-video uređajiVijesti

Sonus Art TV predstavlja – Denon Wi-Fi & Bluetooth A/V pojačala

denon-av-receiver

U četvrtoj epizodi Sonus Art TV-a obrađena je tema novih AV receivera iz entry i mid level segmenta, koji su ove godine ponudili više tehnoloških poboljšanja i snage nego ikad, uz zadržavanje pristupačnih cijena. Za one koji još ne znaju, digitalni receiver ili prijamnik centralni je dio svakog kućnog kina ali i stereo sustava.

Ovaj svestrani uređaj služi kao pojačalo za zvučnike, prijamnik radijskih stanica i network player a ujedno povezuje sve vaše multimedijalne uređaje – televizor, računalo, CD plejer, DVD ili Blu-ray player, media player, set-top box, gramofon, igraću konzolu i ostalo. Ukratko, receiver vam omogućuje promjenu izvora zvuka i slike bez potrebe za petljanjem po kablovima!

Mrežni receiveri mogu reproducirati glazbu s internetskih radijskih postaja, ali i sa svih računala i media playera koji su povezani na istu kućnu mrežu. Obzirom na broj funkcija koje ovakvi uređaji nude, Denonovi receiveri su najbolja opcija za sve one koji tek ulaze u svijet Hi-Fi-a, ali i za sve one koji žele izgraditi moćan HTPC (Home Theatre PC), budući da svaki od njih omogućuje i spajanje na računalo putem digitalne veze (HDMI ili optičke).

U novoj Sonus Art video prezentaciji možete saznati više o novim Denonovim modelima, koji po prvi puta omogućuju bežično spajanje na mrežu, kao i streaming glazbe izravno s mobitela, tableta ili računala, uz pomoć najnaprednije Bluetooth tehnologije (aptX) koja omogućuje bežičnu reprodukciju glazbe u visokoj rezoluciji (do 44.1 kHz, odnosno u CD kvaliteti).

Pogledajte video prezentaciju novih receivera, a za više informacija o ovoj i sličnim temama proučite Sonus Art seriju članaka pod nazivom Hi-Fi škola.

Više informacija možete pronaći na stranicama Sonus Arta >>

 

Adsense

Sponzorirani clanak

Sponzorirane objave koje se u cijelosti prenose od naručitelja u svrhu promocije tvrtki i njihovih proizvoda. Mišljenja i podaci izneseni u ovakvim objavama ne potječu od autora HD Televizije.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!