Audio-video uređajiVijesti

LG predstavlja novu liniju monitora serije IPS7 s Cinema Screen dizajnom i MHL povezivošću

LG-IPS7-serija-monitora

Korejski div LG je najavio novu seriju IPS7 monitora s Cinema Screen dizajnom koji se odlikuju sofisticiranim, modernim izgledom i gotovo nevidljivim okvirom za nesmetanu zabavu.

Zahvaljujući IPS tehnologiji, serija IPS7 osigurava i vjeran prikaz boja te vidljivost iz širokog kuta. Uz tehnologiju Mobile High-Definition Link (MHL), lako je povezati vanjske uređaje poput pametnih telefona za uranjajuće iskustvo gledanja na velikom zaslonu.

 „Kombinirajući dizajn Cinema Screen i MHL funkcionalnosti s IPS tehnologijom, vodećom u industriji, serija IPS7 nudi zapanjujući dizajn i performanse“, rekao je J.J. Lee, izvršni potpredsjednik IT poslovne jedinice kompanije LG Home Entertainment. „Širenjem uporabe pametnih telefona i tableta raste i dostupnost sadržaja. LG-evi monitori serije IPS7 omogućuju korisnicima da iskuse prednosti ovog okruženja bogatog sadržajem te tako unapređuju korisničko iskustvo.“

Privlačan dizajn s najnovijom tehnologijom povezivanja

LG-ev dizajn Cinema Screen zaslužan je za impresivno tanak okvir od tek 1,2 mm što omogućava uranjanje u sadržaj na zaslonu, bez vizualnih prepreka. Uz nevjerojatno tanak okvir, ukupna debljina LG-evih monitora iz serije IPS7 je smanjena na svega 14,1 mm. Metalni stalak ravnih linija naglašava eleganciju dizajna, a značajka za upravljanje kablovima dodatno poboljšava izgled ovih monitora. Isto tako, tradicionalne plastične tipke zamijenjene su kapacitativnima, osjetljivima na dodir.

MHL-tehnologija-monitora-IPS7-serijeUz MHL tehnologiju, vlasnici monitora serije IPS7 mogu jednostavno, putem jednog kabela, povezati mobilne uređaje s monitorom kroz HDMI ulaz. Tako se fotografije i filmovi s mobilnih telefona mogu gledati na većem zaslonu monitora, a ovi će monitori puniti povezane mobilne uređaje dok korisnici uživaju u omiljenom sadržaju.

Kalibracija boje

Uz funkciju kalibracije boje monitori serije IPS7 reproduciraju originalne boje, a tu je LG-ev softver za pojednostavljenje procesa kalibracije za profesionalce kao što su fotografi ili grafički dizajneri.

Specifikacije

IPS277L IPS237L
Veličina zaslona 27 inča 23 inča
Vrsta panela

LED IPS

Razlučivost

1920 x 1080

Omjer prikaza

16:9

Svjetlina

250 nita

Omjer kontrasta

Mega

Vrijeme odziva

5 ms

Kut gledanja

178/178

Funkcije

H/W Calibration Ready, Dual Smart Solution,

Super Energy Saving, 6 Axis Control, Factory Calibration

Iako cijena monitora serije IPS7 još nije dostupna, poznato je da će ovi monitori prvo biti dostupni u Aziji, a potom i diljem svijeta.

Izvor: LG PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!