Audio-video uređajiVijesti

LG predstavlja novu liniju monitora serije IPS7 s Cinema Screen dizajnom i MHL povezivošću

LG-IPS7-serija-monitora

Korejski div LG je najavio novu seriju IPS7 monitora s Cinema Screen dizajnom koji se odlikuju sofisticiranim, modernim izgledom i gotovo nevidljivim okvirom za nesmetanu zabavu.

Zahvaljujući IPS tehnologiji, serija IPS7 osigurava i vjeran prikaz boja te vidljivost iz širokog kuta. Uz tehnologiju Mobile High-Definition Link (MHL), lako je povezati vanjske uređaje poput pametnih telefona za uranjajuće iskustvo gledanja na velikom zaslonu.

 „Kombinirajući dizajn Cinema Screen i MHL funkcionalnosti s IPS tehnologijom, vodećom u industriji, serija IPS7 nudi zapanjujući dizajn i performanse“, rekao je J.J. Lee, izvršni potpredsjednik IT poslovne jedinice kompanije LG Home Entertainment. „Širenjem uporabe pametnih telefona i tableta raste i dostupnost sadržaja. LG-evi monitori serije IPS7 omogućuju korisnicima da iskuse prednosti ovog okruženja bogatog sadržajem te tako unapređuju korisničko iskustvo.“

Privlačan dizajn s najnovijom tehnologijom povezivanja

LG-ev dizajn Cinema Screen zaslužan je za impresivno tanak okvir od tek 1,2 mm što omogućava uranjanje u sadržaj na zaslonu, bez vizualnih prepreka. Uz nevjerojatno tanak okvir, ukupna debljina LG-evih monitora iz serije IPS7 je smanjena na svega 14,1 mm. Metalni stalak ravnih linija naglašava eleganciju dizajna, a značajka za upravljanje kablovima dodatno poboljšava izgled ovih monitora. Isto tako, tradicionalne plastične tipke zamijenjene su kapacitativnima, osjetljivima na dodir.

MHL-tehnologija-monitora-IPS7-serijeUz MHL tehnologiju, vlasnici monitora serije IPS7 mogu jednostavno, putem jednog kabela, povezati mobilne uređaje s monitorom kroz HDMI ulaz. Tako se fotografije i filmovi s mobilnih telefona mogu gledati na većem zaslonu monitora, a ovi će monitori puniti povezane mobilne uređaje dok korisnici uživaju u omiljenom sadržaju.

Kalibracija boje

Uz funkciju kalibracije boje monitori serije IPS7 reproduciraju originalne boje, a tu je LG-ev softver za pojednostavljenje procesa kalibracije za profesionalce kao što su fotografi ili grafički dizajneri.

Specifikacije

IPS277L IPS237L
Veličina zaslona 27 inča 23 inča
Vrsta panela

LED IPS

Razlučivost

1920 x 1080

Omjer prikaza

16:9

Svjetlina

250 nita

Omjer kontrasta

Mega

Vrijeme odziva

5 ms

Kut gledanja

178/178

Funkcije

H/W Calibration Ready, Dual Smart Solution,

Super Energy Saving, 6 Axis Control, Factory Calibration

Iako cijena monitora serije IPS7 još nije dostupna, poznato je da će ovi monitori prvo biti dostupni u Aziji, a potom i diljem svijeta.

Izvor: LG PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!