NAB - Las VegasSajmovi elektronikeVijesti

AVIION na NAB Showu 2014 u Las Vegasu prezentira TV Suite

aviion-devices

Kao i 2013. godine, AVIION nastavlja svoju svjetsku turneju s druge strane Atlantika, prisutnošću na NAB Showu 2014 u Las Vegasu. AVIION Team će u suradnji s partnerima na ovom svjetski renomiranom sajmu demonstrirati nove funkcionalnosti AVIION TV Suitea.

Podsjetimo, AVIION odnedavno nudi nove funkcionalnosti koje donose kvalitetniju i potpuniju integraciju s društvenim mrežama, brži i stabilniji rad, automatsko generiranje i klasificiranje Video-on-Demand sadržaja prema raznim kriterijima što ubrzava administraciju i čini je manje podložnu greškama, te bolje mogućnosti prilagodbe klijentskog sučelja željama operatera.

S obzirom na općenite trendove u broadcasting industriji koji se kreću u smjeru paralelne distribucije sadržaja na više klijentskih platformi, te centraliziranog upravljanja korisničkim računima krajnjih korisnika, NAB Show je plodno tlo za OTT proizvode, kao i za druge periferne sisteme koje Avion Media nudi – sustavi za playout, Flly softver za generiranje i obradu rasporeda emitiranja, i sl.

Tko je Avion Media?

Nakon što je ušla u snažno tržište distribucije sadržaja 2009, Avion Media je danas jedan od vodećih ustupitelja cjelokupnih OTT rješenja, zahvaljujući svojem glavnom proizvodu AVIION TV Suite. On ima brojne utjecajne korisnike u telekomunikacijskom sektoru i među najfleksibilnijima i najpotpunijima je na tržištu. Osim svojeg glavnog proizvoda, Avion Media nudi razne popratne usluge i proizvode kao što su sustavi za stvaranje rasporeda emitiranje, mrežni sistemi, sistemi za pohranu podataka, konzalting i stručna analitika.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!