FilmoviUHD Blu-ray izdanja

Omiljena banda The Goonies stiže na Ultra HD Blu-ray u posebnom kolekcionarskom izdanju

The_Goonies_4K_gift_box

Ove godine je 35. obljetnica legendarnog avanturističkog filma The Goonies, a koju će Warner Bros. Home Entertainment proslaviti lansiranjem novih izdanja po prvi put u Ultra HD rezoluciji. Prvog rujna očekuju nas dva izdanja na Ultra HD Blu-ray mediju – standardno i posebno kolekcionarsko u kojem ćete dobiti par sitnica koje će svaki pravi “Goonie” znati cijeniti.

Tehničkih detalja nema puno, no prema dostupnim informacijama Ultra HD Blu-ray će sadržavati film u nativnoj 4K rezoluciji, što znači da su ponovno skenirane originalne filmske vrpce kako bi se što više detalja prenijelo u Ultra visoku rezoluciju. Dodatno, tu je podrška za HDR10 i širi raspon boja, uz HEVC sustav kodiranja.

Više o filmu možete doznati na stranicama Kina Tuškanac, a više detalja o kolekcionarskm izdanju, kao i cijenu, možete doznati na Amazonovim stranicama. Recenziju Blu-ray izdanja koje je izašlo 2008. godine možete pronaći ovdje.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!