FilmoviTraileri/Teaseri/Foršpani

Motion capture iza realističnosti novog Planeta Majmuna: Revolucije

planet-majnuma-revolucija

Nakon intrigantnog prvog trailera koji je nedavno najavio film Planet Majmuna: Revolucija, dva mjeseca prije dolaska u kina 20th Century Fox je javnosti odlučio otkriti vrlo zanimljiv detalj sa snimanja. Naime, kratki video prilog koji je upravo predstavljen prikazuje kako su nastajali glavni likovi Cezar, Koba, Blue Eyes, Ash, Rocket i Maurice u izvedbi Andyja Serkisa (Gollum/Smeagol u Gospodaru Prstenova), Tobeya Kebbela, Nicka Thurstona, Larramiea Doca Shawa, Terryja Notaryja i Karine Konoval.

Svi koji se se ikada pitali koko se uopće snima ovako tehnički zahtjevan film sada mogu dobiti odgovore na svoja pitanja. Na kraju krajeva, računalno simulirati bilo koje živo biće, a posebno ljude i majmune nije nimalno jednostavno jer svi dobro znamo kako izgledaju u stvarnosti i odmah prepoznamo ako simulacija nije napravljena idealno.

Planet Majmuna: Revolucija govori o ljudima koji su preživjeli veliku pandemiju kuge i koji će se s genetski modificiranim majmunima predvođenim Cezarom boriti za vladajući položaj na Zemlji. Film je režirao Matt Reeves, a dosad neviđene snimke možete pogledati ovdje:

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!