Home » Filmovi » Motion capture iza realističnosti novog Planeta Majmuna: Revolucije

Motion capture iza realističnosti novog Planeta Majmuna: Revolucije

planet-majnuma-revolucija

Nakon intrigantnog prvog trailera koji je nedavno najavio film Planet Majmuna: Revolucija, dva mjeseca prije dolaska u kina 20th Century Fox je javnosti odlučio otkriti vrlo zanimljiv detalj sa snimanja. Naime, kratki video prilog koji je upravo predstavljen prikazuje kako su nastajali glavni likovi Cezar, Koba, Blue Eyes, Ash, Rocket i Maurice u izvedbi Andyja Serkisa (Gollum/Smeagol u Gospodaru Prstenova), Tobeya Kebbela, Nicka Thurstona, Larramiea Doca Shawa, Terryja Notaryja i Karine Konoval.

Svi koji se se ikada pitali koko se uopće snima ovako tehnički zahtjevan film sada mogu dobiti odgovore na svoja pitanja. Na kraju krajeva, računalno simulirati bilo koje živo biće, a posebno ljude i majmune nije nimalno jednostavno jer svi dobro znamo kako izgledaju u stvarnosti i odmah prepoznamo ako simulacija nije napravljena idealno.

Planet Majmuna: Revolucija govori o ljudima koji su preživjeli veliku pandemiju kuge i koji će se s genetski modificiranim majmunima predvođenim Cezarom boriti za vladajući položaj na Zemlji. Film je režirao Matt Reeves, a dosad neviđene snimke možete pogledati ovdje:

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

planet-apes-revolution

Foršpan za Planet Majmuna: Revolucija

Skupina ljudi koja je preživjela katastrofalni virus prije deset godina sada je prijetnja genetski modificiranim ...

plakat-u-tami-star-trek

Video: Premijera foršpana filma Zvjezdane Staze U Tami

Inventivni redatelj J. J. Abrams u ljeto 2013. donosi eksplozivni akcijski triler koji odvodi Zvjezdane ...