Home » Filmovi » Posljednji Akcijski Junak stiže na Ultra HD Blu-ray

Posljednji Akcijski Junak stiže na Ultra HD Blu-ray

Sony Pictures Home Entertainment je objavio kako će 18. svibnja lansirati film Posljednji Akcijski Junak (Last Action Hero) iz 1993. Novo izdanje će imati poboljšanu kvalitetu slike i zvuka, te zanimljive dodatne sadržaje.

Za novo izdanje skenirani su originalni negativi u 4K rezoluciji, tako da bi oštrina slike trebala biti bolja nego ikad prije. Uz sliku bogatu detaljima, tu je i prošireni dinamički raspon zahvaljujući HDR10 formatu, što će odlično izgledati na HDR televizorima visoke klase.

Vlasnici višekanalnog audio sustava cijeniti će Dolby Atmos, no i originalni Sony Dynamic Digital Sound (SDDS) koji je svoju premijeru imao upravo na ovom filmu. SDDS će biti u 5.1 formatu, a uz njega će ići i originalni stereo zvuk.

Zanimljivo je da će i dodatni sadržaji poput izbrisanih scena i alternativnog završetka biti u Ultra HD 4K rezoluciji i HDR10 formatu.

Više detalja na Blu-ray.com stranici, a ovo izdanje možete prednaručiti na Amazonu.

Last Action Hero 4K

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*