FilmoviUHD Blu-ray izdanja

Posljednji Akcijski Junak stiže na Ultra HD Blu-ray

Sony Pictures Home Entertainment je objavio kako će 18. svibnja lansirati film Posljednji Akcijski Junak (Last Action Hero) iz 1993. Novo izdanje će imati poboljšanu kvalitetu slike i zvuka, te zanimljive dodatne sadržaje.

Za novo izdanje skenirani su originalni negativi u 4K rezoluciji, tako da bi oštrina slike trebala biti bolja nego ikad prije. Uz sliku bogatu detaljima, tu je i prošireni dinamički raspon zahvaljujući HDR10 formatu, što će odlično izgledati na HDR televizorima visoke klase.

Vlasnici višekanalnog audio sustava cijeniti će Dolby Atmos, no i originalni Sony Dynamic Digital Sound (SDDS) koji je svoju premijeru imao upravo na ovom filmu. SDDS će biti u 5.1 formatu, a uz njega će ići i originalni stereo zvuk.

Zanimljivo je da će i dodatni sadržaji poput izbrisanih scena i alternativnog završetka biti u Ultra HD 4K rezoluciji i HDR10 formatu.

Više detalja na Blu-ray.com stranici, a ovo izdanje možete prednaručiti na Amazonu.

Last Action Hero 4K

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!