Home » Filmovi » Blu-ray izdanja » Back to the Future trilogija na Blu-rayu s popustom od 69% preko Amazona

Back to the Future trilogija na Blu-rayu s popustom od 69% preko Amazona

Za ograničeno vrijeme, Amazon nudi Blu-ray verziju filmske trilogije “Back to the Future: 25th Anniversary Trilogy” s popustom od 69%, odnosnos cijenom od 25$. Trilogija, kao jedna od najpopularnijih i nezaboravnih filmskih serijala svih vremena, prati tinejdžera Martyja McFlyja (Michael J. Fox) i njegovog najboljeg prijatelja “Doc” Browna (Christopher Lloyd) dok putuju naprijed i natrag kroz vrijeme koristeći vrhunsko opremeljeno vozilo DeLorean.

Ne samo da je Universal-ova trilogija od 6 diskova opremljena komentarima, izbrisanim scenama i nikad prije viđenim arhivskim snimkama – uključujući filmske klipove s prvobitnim glavnim glumcem Ericom Stoltzom kao Marty, kojem je producent Roberz Zemeckis dao otkaz nakon šest tjedana produkcije – to je ujedno i jedini način posjedovanja sva tri “Back to the Future” filma na Blu-rayu.

Amazon nije definirao kada će prodaja “Back to the Future” trilogije završiti, zato je potrebno reagirati odmah i iskoristiti ovu specijalnu ponudu – 25$ je najniža cijena za filmsku trilogiju ikad viđena!

[youtube id=”BH0BNbwqNK8&feature=player_embedded” w=”600″ h=”337″]

Izvor: Blu-ray

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

6 komentara

  1. Uh, uh, zašto sam kupio DVD kolekcionarsko izdanje? ;_)

  2. Da li bi morao platiti pdv i carinu? (za Hr)

  3. Sve bi bilo super, samo da nije region lock :P
    Region: Region 1 (U.S. and Canada only.
    ;)

  4. Bok Logi, vjerojatno ne bi morao platiti ništa od carine ako bi naručio samo ovaj proizvod :).

  5. carina se plaaa na odre?eni novčani iznos a da li aeš je platiti bez obzira na sve stvar je sreae …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*