Blu-ray izdanjaFilmoviVijesti

Back to the Future trilogija na Blu-rayu s popustom od 69% preko Amazona

Za ograničeno vrijeme, Amazon nudi Blu-ray verziju filmske trilogije “Back to the Future: 25th Anniversary Trilogy” s popustom od 69%, odnosnos cijenom od 25$. Trilogija, kao jedna od najpopularnijih i nezaboravnih filmskih serijala svih vremena, prati tinejdžera Martyja McFlyja (Michael J. Fox) i njegovog najboljeg prijatelja “Doc” Browna (Christopher Lloyd) dok putuju naprijed i natrag kroz vrijeme koristeći vrhunsko opremeljeno vozilo DeLorean.

Ne samo da je Universal-ova trilogija od 6 diskova opremljena komentarima, izbrisanim scenama i nikad prije viđenim arhivskim snimkama – uključujući filmske klipove s prvobitnim glavnim glumcem Ericom Stoltzom kao Marty, kojem je producent Roberz Zemeckis dao otkaz nakon šest tjedana produkcije – to je ujedno i jedini način posjedovanja sva tri “Back to the Future” filma na Blu-rayu.

Amazon nije definirao kada će prodaja “Back to the Future” trilogije završiti, zato je potrebno reagirati odmah i iskoristiti ovu specijalnu ponudu – 25$ je najniža cijena za filmsku trilogiju ikad viđena!

[youtube id=”BH0BNbwqNK8&feature=player_embedded” w=”600″ h=”337″]

Izvor: Blu-ray

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

6 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!