Blu-ray izdanjaDVD izdanjaFilmoviVijesti

Novi naslovi na Blu-ray i DVD medijima [Continental Film]

Continental-film

Za kraj ožujka, Continental Film nam je pripremio nove Blu-ray/DVD naslove, uz čak i jedan hrvatski. Više detalja u nastavku..

[youtube id=”gKWNUyTGqss” w=”600″ h=”337″]

Ples malog pingvina 2 (Blu-ray i DVD izdanje)

Redatelj: George Miller
Glasovi: Eliah Wood, Robin Williams, Hank Azaria, Alecia Moore

Mumble se vratio i svima omiljeni pingvin koji pleše sada ima sina imena Erik! Mumble je rođen za ples, ali mali Erik naprosto ne može osjetiti ritam. U ovom epskom nastavku Oscarom nagrađenog filma, Erik će morati otkriti koja je njegova „prava stvar“ u svijetu u kojem može izabrati između pjevanja i plesanja. Nakon što se cijela nacija Kraljevskih Pingvina nađe zarobljena od strane ogromnog ledenjaka, sva velika i mala Antarktička stvorenja morat će raditi zajedno kako bi ih spasili… I tek će tada mali Erik pronaći ono za što je stvoren.

[youtube id=”kPuP9rUMuwI” w=”600″ h=”337″]

Koko i duhovi (DVD izdanje)

Redatelj: Daniel Kušan
Uloge: Antonio Parač, Nina Mileta, Kristian Bonačić, Filip Mayer, Ivan Maltarić

Koko i duhovi priča je o dječaku Koku koji seli sa sela u grad i stječe nove prijatelje, ali kada upadne u nevolju, zatrebat će i zatražiti pomoć onih „starih“. Stan u koji useljava pripadao je Vinceku, starom škrtcu, čija je smrt obavijena misterijem. Postoje li duhovi i hoće li Koko uz pomoć svojih prijatelja riješiti tajnu? U sve će to biti umiješana njegova dražesna sestra Marica, vjerni pas Car, mudri inspektor Krivić i zabrinuti roditelji. Hoće li Koko i ovoj zagonetki naći rješenje prije svih odraslih, saznat ćemo u burnom raspletu ove napete detektivske priče.

[youtube id=”WuebOcCWMR0″ w=”600″ h=”337″]

Ne reci ni riječ (Blu-ray izdanje)

Redatelj: Gary Fleder
Uloge: Michael Douglas, Sean Bean and Brittany Murphy

Michael Douglas je „sjajan“ (Tribute News Services) u ovom psihološkom trileru „u klasičnom Hitchcock stilu“ (The New York Observer). Kada otmu kćer istaknutog njurorškog psihijatra (Douglas), doktorova jedina nada za njezin siguran povratak je da otkrije šesteroznamenkasti broj iz podsvijesti mlade, problematične tinejdžerice – a vrijeme ističe!

Izvor: Continental Film PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!