4K Ultra HDVijesti

Pogledajte prekrasnu Sonyjevu reklamu za 2014 televizore

4k-experience

Sony punom parom investira u Ultra HD ove godine, nadajući se da će se tako namenuti kao lider u segmentu zaslona nove generacije. Ne čudi stoga što je u novoj reklami, objavljeno na Sony Taiwan YouTube kanalu glavna tema  upravo Ultra HD i emocije koju tako detaljna slika može prenijeti u naše domove.

Naravno, Ultra HD sadržaja za sada gotovo da i nema u video formatu, pa će se svi željni emocija koje vidimo u ovoj reklami morati malo pričekati. Fotografije u Ultra HD rezoluciji su ono što će u prvom redu gledati prvi vlasnici UHD televizora i u tom pogledu zasigurno biti očarani količinom detalja koji su prije bili prikriveni unutar Full HD mreže piksela.

No, kako bilo da bilo, uživajte u ovom opuštajućem videu:

Recenzije Ultra HD televizora:

Panasonic 65WT600 >>

Samsung UE55F9000 >>

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

4 komentara

  1. Ako je prekrasna umjetno stvorena slika predmet tolikog divljenja, koliko bi tek trebali biti oduševljeni onim stvarnim što svakodnevno vidimo. Zato, bolje da odete na nekoliko izleta po Lijepoj našoj svake godine, nego da sjedite to vrijeme pred TV-om i gledate reportažu s tog istog područja u 4K. ;-)

    1. Ljiljana , masi ljudi u Hrvatskoj je televizor prozor izvan svoga doma tko ga ima , jer malo nas ima novaca za izlete …….

  2. Pretpostavljam da je riječ o razlici u kulturama, možda je jednostavno loša gluma i/ili scenario, ali izražavanje emocija u ovoj reklami me je ostavilo apsolutno ravnodušnim.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!