Home » Vodiči » Tutorijali/upute » Video upute: Kako presložiti listu kanala na Philips televizorima?

Video upute: Kako presložiti listu kanala na Philips televizorima?

philips-lista-kanala

Jedno od pitanja koje dobivamo od strane vlasnika Philipsovih Smart televizora tiče se liste kanala i kako ju presložiti po vlastitim željama. U kratkom video prilogu u nastavku objašnjavamo proceduru.

Lista koju Philips napravi nakon skeniranja DVB-T/DVB-C  frekvencija vrlo vjerojatno neće odgovarati redoslijedu na koji su korisnici obično naviknuti (npr. da je na prvom mjestu HRT 1, zatim HRT 2, RTL, Nova TV), stoga je potrebno kreirati listu favorita i unutar nje odabrati kanale koje želimo da nam budu dostupni. Na taj način ćemo ujedno imati slobodu izostaviti duplo pronađene kanale kao i one koje ne planiramo nikada gledati jer će nam biti dostupni samo oni kanali koje smo svojevoljno postavili u listu favorita.

U videu je za demonstraciju korišten Philipsov 42PFL7008 LCD televizor, no procedura se može iskoristiti i na ostalim modelima iz proizvođačevog lineupa za 2013. godinu.

Više detalja u videu:

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

3 komentara

  1. Pozdrav! Zanima me da li je moguce prikljuciti IPTV na Philips tv. U pitanju je model Philips 40Pus6809/12. Koji je nacin da se prikljuci?
    Hvala

  2. kako presloziti kanale na tv philips 32PHT 4200/12

  3. Imam novi philips televizor (4100er Serie) i instalirala sam programe automatski i imam normalno HRT, RTL, nova, jabuka itd. ali iz nekog razloga nemam ponudjenu Doma TV i RTL2. Probala sam upisivati ali mi ih ne pronalazi. Kako ih dodati?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*