B.netDigitalna televizijaDigitalna televizija u Hrvatskoj

Redizajnirana usluga TV za Van usluga bogatija za 20 novih programa

tv-za-van-redizajn

Vip i B.net su redizajnirali sučelje svoje usluge “TV za van”, a koje sada donosi niz interaktivnih funkcionalnosti poput pauziranja, povratka na završenu emisiju ili emisiju u tijeku, snimanja i prikaza TV rasporeda. Osim toga, usluga sada uključuje 20 novih programa koji su dostupni u Osnovnom i Proširenom paketu. Usluga je dostupna na Android te iOS platformama, PC i MAC računalima, a do kraja mjeseca i na Samsung Smart TV-u.

 Svi Vip i B.net korisnici fiksnih usluga  mogu „TV za van“ besplatno isprobati u trajanju od 7 dana. Tijekom promotivnog perioda koji traje do kraja ožujka 2014. korištenje Proširenog paketa programa je besplatno za sve nove i postojeće korisnike usluge „TV za van“. 

bnet_Snimalica

Korisnicima je ponuđena i mogućnost “Dijeljene snimalice“, a kojom se snimke dijele između usluge TV za van i digitalnog prijamnika tako da se sve snimljeno putem digitalnog prijamnika može pogledati na pametnom telefonu ili tabletu i obrnuto, ovisno o autorskim pravima za pojedini TV program. Izbornik traka korisniku omogućava gledanje TV-a uživo, a informativna programska traka pruža pregled sadržaja koji se prikazuju na ostalim programima za vrijeme gledanja TV-a uživo.

U sklopu Osnovnog paketa korisnici od sad  mogu uživati u programima poput Animal Planeta, Viasat Explorera, Discovery Channela, RTL Plus-a, TLC-a, Cinestar Action and Thrillera i Cinestar TV-a. Korisnici u novom Proširenom paketu mogu gledati programe poput Cinestar Premiere i Cinestar Premiere 2, Kino TV, Mediaset, Extreme Sports, CBS Reality, Travel Channel, Food Network, Orlando Kids, Jugoton, Ginx, Fight Channel i Kino TV.

TV-uzivo-bnet

Mjesečna naknada za Osnovni paket programa, za korisnike Vip ili B.net TV usluge ostala je nepromijenjena i iznosi 25kn (Vip TV korisnici), odnosno 24,39kn (B.net korisnici). Prošireni paket programa se u usluzi TV za van ne naplaćuje korisnicima koji Prošireni paket imaju aktiviran na digitalnom prijamniku. Za korisnike usluga fiksnog telefona ili interneta Osnovni paket i dalje iznosi 50kn (Vip korisnici), odnosno 48,79kn (B.net korisnici), dok je naknada za Prošireni paket programa jednaka mjesečnoj naknadi Proširenog paketa TV korisniku na digitalnom prijamniku te iznosi 49kn za B.net i Vip korisnike.

Izvor: Korporativne komunikacije Vipneta

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!