Digitalna televizijaDigitalna televizija u HrvatskojH1 TV

H1 Telekom poboljšao sučelje H1TV-a

h1tv-jan2014

Dobre vijesti za korisnike IP televizije H1 Telekoma – njihova H1TV platforma je od sada ima novi dizajn sučelja uz poboljšanu funkcionalnost, a za ljubitelje višekanalnog zvuka razveseliti će Dolby Digital 5.1 podrška. Novo sučelje nudi pregledniji prikaz opcija i mogućnost podešavanja sadržaja po vlastitim željama, a tu je i pristup socijalnim mrežama i YouTubeu. Na pitanje kada će se pojaviti HD kanali u ponudi dobili smo odgovor kako H1 Telekom radi na njihovom razvoju i  da će nas pravovremeno izvijestiti kada bude više informacija na tu temu. Više detalja u službenom priopćenju u nastavku.

Zagreb, 30. siječnja 2014. – Uz novi dizajn, poboljšanje funkcionalnosti korisničkog sučelja i mogućnost reprodukcije zvuka u 5.1 Dolby Digital surround zvuku, H1TV ponovno je podigao ljestvicu IP televizijama na hrvatskom tržištu.

H1TV je izvrsno ocijenjena IP televizija, a uz novo sučelje dodatno zadovoljstvo naših korisnika  zasigurno neće izostati. Jednostavniji pregled sadržaja putem multimedijalnog centra te dodatna personalizacija sadržaja, učinili su ovu uslugu još kvalitetnijom. Uz novo atraktivno i intuitivno sučelje H1TV-a, korisnici H1 Telekoma mogu u atmosferi svoga doma uživati u savršenom 5.1 Dolby Digital surround zvuku.

Korisnicima je na raspolaganju i besplatna snimalica te atraktivna videoteka s trailerima svih filmova. H1TV omogućuje i jednostavan pristup snimkama na eksternom disku i upravljanje njima po vlastitim željama, spajanje USB memorije ili povezivanje računala s TV prijemnikom te uživanje u multimedijskim sadržajima najrazličitijih formata. Tu je i pregledavanje propuštenog sadržaja do tri dana unatrag na velikom broju kanala, pauziranje TV sadržaja do 120 minuta te nastavak gledanja u bilo kojem trenutku. Sve navedeno je besplatno i svima dostupno,  već u osnovnom paketu.

H1TV je interaktivna i multimedijska televizija koja uz veliki broj kanala i paketa, omogućuje i pregledavanje svih dostupnih video sadržaja na servisu YouTube, korištenje najpopularnije društvene mreže Facebook na velikom ekranu, ali i kvalitetan prijem i slušanje velikog broja lokalnih i regionalnih radijskih postaja.

Kao posebnost ove IP televizije na našem tržištu važno je istaknuti da H1TV jedini omogućava svojim korisnicima samostalno kreiranje osnovnog TV paketa, mogućnost odabira pojedinačnih kanala i ažuriranje liste kanala putem korisničkih stranica, te jednostavno pregledavanje sadržaja iz H1 videoteke. Za H1 korisnike tu je i besplatna aplikacija za smartphone i tablete koja u trenu pretvara mobilni uređaj u daljinski upravljač te još bolji programski vodič (EPG) koji donosi sadržajan opis svih TV programa, ali omogućuje i korištenje H1 TV live usluge.

H1 Telekom kontinuirano razvija usluge u skladu s potrebama korisnika s namjerom pružanja naprednih telekomunikacijskih usluga po najpovoljnijoj cijeni. Ponuda broadband usluga uključuje internet, telefon te IPTV koja je tijekom dvije godine rada postavila sasvim nove standarde po pitanju brzine, intuitivnosti i atraktivnosti usluge zadobivši veliko povjerenje korisnika. Uvođenje super brzog VDSL-a u lipnju prošle godine ispunilo je očekivanja postojećih korisnika, te privuklo i one najzahtjevnije kad je u pitanju najbrži internet.

Više na H1 Telekom

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!