Vijesti

PR: Suradnja između Barcelone i Panasonica i obnovljen sponzorski ugovor s Neymarom da Silva Santos Juniorom

panasonic-barca

FC Barcelona i Panasonic potpisali su ugovor o suradnji prema kojem će japanska tvrtka postati službeni partner Kluba i na taj način u sljedeće tri godine ostvariti značajne marketinške prednosti te povećati svoju prepoznatljivost.

Prema ovom sporazumu o suradnji, potpisanom do 2016. godine, Panasonic će steći niz pogodnosti od sponzorskog programa. Među glavnima su pravo na korištenje cjelokupnog Barça branda, dakle znaka, slika i samog naziva. Panasonic tako dobiva pravo nazivati se službenim partnerom i biti službeni FC Barcelona TV.

FCB_Photo_stadium
* Klik na sliku za uvećanje

Japanski tvrtka odsada surađuje s FC Barcelonom u komercijalnim djelatnostima diljem svijeta te će poduzimati razne aktivnosti vezane uz promociju VIERA TV-a kao službenog televizora FC Barcelone, kao što su; 3D prijenosi utakmica u trgovinama, izlozima te za različite kampanje. Također stječe pravo koristiti Barça imidž i brand na svojim Web i Facebook stranicama.

FCB_Photo_4
* klik na sliku za uvećanje

Ključ ovog udruživanja Barçe i japanske tvrtke je povezivanje branda FC Barcelone, kao jednog od najjačih i najpopularnijih klubova na svijetu, s brandom VIERA, koji stremi postati vodeći TV brand na tržištu.

FCB_Photo_5
* klik na sliku za uvećanje

Panasonic je također prošli tjedan objavio kako je obnovio globalni sponzorski ugovor s reprezentativcem Brazila i Barceloninim igračem, Neymarom da Silva Santos Juniorom. Ugovor je potpisan na 4 godine. Neymar će se pojavljivati u novim Panasonicovim reklamama koje će promovirati B2B rješenja, a prikazivat će se u 193 zemlje i regije s početkom u Japanu, 22. srpnja 2013. Sponzorskim ugovorom s Neymarom, igračem koji je populan u cijelom svijetu, Panasonic želi biti globalno prepoznatljiv brand, stvaranjem mladenačkog, dinamičnog i “brzog” imidža.

neymar-panasonic

Izvor: Panasonic PR

Adsense

Sponzorirani clanak

Sponzorirane objave koje se u cijelosti prenose od naručitelja u svrhu promocije tvrtki i njihovih proizvoda. Mišljenja i podaci izneseni u ovakvim objavama ne potječu od autora HD Televizije.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!