Home » Vijesti » PR: Suradnja između Barcelone i Panasonica i obnovljen sponzorski ugovor s Neymarom da Silva Santos Juniorom

PR: Suradnja između Barcelone i Panasonica i obnovljen sponzorski ugovor s Neymarom da Silva Santos Juniorom

panasonic-barca

FC Barcelona i Panasonic potpisali su ugovor o suradnji prema kojem će japanska tvrtka postati službeni partner Kluba i na taj način u sljedeće tri godine ostvariti značajne marketinške prednosti te povećati svoju prepoznatljivost.

Prema ovom sporazumu o suradnji, potpisanom do 2016. godine, Panasonic će steći niz pogodnosti od sponzorskog programa. Među glavnima su pravo na korištenje cjelokupnog Barça branda, dakle znaka, slika i samog naziva. Panasonic tako dobiva pravo nazivati se službenim partnerom i biti službeni FC Barcelona TV.

FCB_Photo_stadium

* Klik na sliku za uvećanje

Japanski tvrtka odsada surađuje s FC Barcelonom u komercijalnim djelatnostima diljem svijeta te će poduzimati razne aktivnosti vezane uz promociju VIERA TV-a kao službenog televizora FC Barcelone, kao što su; 3D prijenosi utakmica u trgovinama, izlozima te za različite kampanje. Također stječe pravo koristiti Barça imidž i brand na svojim Web i Facebook stranicama.

FCB_Photo_4

* klik na sliku za uvećanje

Ključ ovog udruživanja Barçe i japanske tvrtke je povezivanje branda FC Barcelone, kao jednog od najjačih i najpopularnijih klubova na svijetu, s brandom VIERA, koji stremi postati vodeći TV brand na tržištu.

FCB_Photo_5

* klik na sliku za uvećanje

Panasonic je također prošli tjedan objavio kako je obnovio globalni sponzorski ugovor s reprezentativcem Brazila i Barceloninim igračem, Neymarom da Silva Santos Juniorom. Ugovor je potpisan na 4 godine. Neymar će se pojavljivati u novim Panasonicovim reklamama koje će promovirati B2B rješenja, a prikazivat će se u 193 zemlje i regije s početkom u Japanu, 22. srpnja 2013. Sponzorskim ugovorom s Neymarom, igračem koji je populan u cijelom svijetu, Panasonic želi biti globalno prepoznatljiv brand, stvaranjem mladenačkog, dinamičnog i “brzog” imidža.

neymar-panasonic

Izvor: Panasonic PR

About Sponzorirani clanak

Sponzorirane objave koje se u cijelosti prenose od naručitelja u svrhu promocije tvrtki i njihovih proizvoda. Mišljenja i podaci izneseni u ovakvim objavama ne potječu od autora HD Televizije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*