Home » Filmovi » Dark Knight Rises bez Morgan Freemana

Dark Knight Rises bez Morgan Freemana

Čini se da se cijenjeni Hollywoodski glumac Morgan Freeman neće pojavljivati u najnovijem nastavku Batman franšize The Dark Knight Rises, prema njegovim vlastitim riječima.

Nekako smo očekivali da će originalna glumačka postava Nolanovih Batman filmova biti cijelo vrijeme uključena u projekt, te je pretpostavka bila da će Morgan Freeman ponoviti svoju ulogu Lucius Foxa. Pogriješili smo.

U jednom intervjuu za svoj novi film Dolphin Tale, na pitanje hoće li se pojaviti u novom Batman filmu njegov odgovor je bio:

“No, and that’s all I’m going to say about that.”

To je to, iako je na par twitter izvještaja viđen kako snima film u Engleskoj ranije ove godine.

Produkcija filma se nastavlja, trenutno u Los Angelesu, te se predviđa lansiranje pred velika platna u srpnju sljedeće godine.

Izvor: Den Of Geek

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

8 komentara

  1. Ubrljase ga u startu.

  2. Neznam, ali ja ga pravo volim kao glumca vjerovatno ima razlog anije ni on u cvijetu mladosti.

  3. Jocker bolje glumi nego svi zajedno u filmu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*