Home » Filmovi » U CineStaru počela pretprodaja za Brze i žestoke 6

U CineStaru počela pretprodaja za Brze i žestoke 6

Brzi-i-zestoki-6

CineStaru je počela pretprodaja za najnabrijaniji film sezone — Brzi i že­stoki 6, koji se počinje prikazivati 23. svibnja. Pogledajte djelić spektaku­larne akcije u jurećim automobilima koja vas uskoro očekuje na našim gi­gantskim platnima.

Sinopsis

Prije dvanaest godina film o ilegalnim utrkama vozača brzih automobila iz podzemlja istočnog Los Angelesa Brzi i žestoki postao je ljetni hit i pokorio kino blagajne. Prije dvije godine peti je nastavak na dosad neviđeni način redefinirao kreativne i financijske parametre franšize, a uspon je stalan još od trećeg dijela, dok broj obožavatelja koji prate i iščekuju svaki novi film premašuje onaj bilo kojeg filmskog serijala koji se i dalje snima. Filmovi su sve ambiciozniji i lokacije sve egzotičnije, no bez gubitka onoga što je donije­lo uspjeh prvom nastavku, čime su zadržali lojalnost fanova. U šestom dijelu tu su Vin Diesel, Paul Walker i Dwayne Johnson, kao i miljenici fanova Mic­helle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Sung Kang, John Ortiz, Gal Gadot i Elsa Pataky, te novi članovi postave Luke Evans i Gina Carano.

Izvor: Blitz PR

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

TCL 55EP680 na testu – Dolby Vision i HDR10+ podrška zaokružena Android TV 9 platformom

Na test smo dobili TCL-ov novi model televizora koji se pojavio na našem tržištu. Radi ...

samsung-32m4002-header

Samsung 32M4002 HD Ready TV – recenzija

Da, dobro ste pročitali. Test HD Ready televizora na samom kraju 2017., godine u kojoj ...