Audio-video uređajiVijesti

Apple patentirao Macbook Air wedge dizajn prijenosnih računala

Macbook-apple-design

Steve Jobs nas je možda napustio, ali je njegova ljubav prema patentima ostala u Appleu. Tako je ovaj računalni div nedavno patentirao svoj Macbook Air wedge dizajn ultra tankih prijenosnih računala i time osigurao vodeću poziciju na tom tržištu.

Ovakav dizajn ne samo da onemogućuje proizvodnju identičnih proizvoda, već i onih sličnih dizajnu. Iako suci odlučuju koji je proizvod sličan, a koji ne, može se reći da je Apple eliminirao konkurenciju na tržištu ultra tankih prijenosnih računala.

Patent traje 14 godina, pa će nakon toga ostatak ekipe moći proizvoditi Macbook Air bez straha da će ih Apple tužiti.

Izvor: Dvice

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!