Home » Vijesti » Audio-video uređaji » Loewe najavio MediaVision 3D s Blu-ray 3D reprodukcijom

Loewe najavio MediaVision 3D s Blu-ray 3D reprodukcijom

Loewe, njemački visokokvalitetan A-V brend, najavio je svoj nadolazeći MediaVision 3D čitač s Blu-ray 3D reprodukcijom. Ovaj “sve-u-jednom” čitač reproducira CD, DVD i Blu-ray 3D s utorom za iPod i iPhone.

Čitač podržava Full HD 3D reprodukciju Blu-ray materijala i dekodiranje HD audio formata, ili njihovo slanje u originalnom obliku putem HDMI veze. Uz dva HDMI ulaza i jedan HDMI izlaz, MediaVision 3D čitač je povezan s bazom podataka Gracenote koja, uz internetsku dostupnost, vrši analizu pozadinske glazbe iz filmova na DVD-u ili Blu-rayu i javlja gledatelju o kojoj je filmskoj glazbi riječ. To je vrlo dobra osobina ako želite pronaći ime pjesme i izvođača bez da sami tražite po internetu.

Dodatna osobina je mogućnost pretvaranja audio CD-a u MP3 i njegovog arhiviranja na vanjski hard disk preko jednostavnog USB utora. U konačnici, ovaj čitač ima zamjenjivu prednju masku tako da se može prilagoditi svačijem kućanstvu, s više od 250 dostupnih dizajna.

Loewe garantira najbolje audio i video performanse sa svojim MediaVision 3D čitačem koji će biti uskoro dostupan po cijeni od cca 6350 kuna  u maloprodaji.

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

lg-uj65-vs-uj75

LG 43UJ6517 vs 49UJ7507 Ultra HD TV – usporedni test

Testirali smo dva nova LG televizora iz LED LCD linije za 2017. godinu – 43-inčni ...

AG322QCX_gaming-monitor

Predstavljeni monitori za igrače AGON AG322QCX i AG272FCX

Nakon što je AOC-ov 35-inčni AG352QCX uspješno prošao naše testiranje, kompanija najavljuje dva nova modela iz ...