Audio-video uređajiVijesti

Loewe najavio MediaVision 3D s Blu-ray 3D reprodukcijom

Loewe, njemački visokokvalitetan A-V brend, najavio je svoj nadolazeći MediaVision 3D čitač s Blu-ray 3D reprodukcijom. Ovaj “sve-u-jednom” čitač reproducira CD, DVD i Blu-ray 3D s utorom za iPod i iPhone.

Čitač podržava Full HD 3D reprodukciju Blu-ray materijala i dekodiranje HD audio formata, ili njihovo slanje u originalnom obliku putem HDMI veze. Uz dva HDMI ulaza i jedan HDMI izlaz, MediaVision 3D čitač je povezan s bazom podataka Gracenote koja, uz internetsku dostupnost, vrši analizu pozadinske glazbe iz filmova na DVD-u ili Blu-rayu i javlja gledatelju o kojoj je filmskoj glazbi riječ. To je vrlo dobra osobina ako želite pronaći ime pjesme i izvođača bez da sami tražite po internetu.

Dodatna osobina je mogućnost pretvaranja audio CD-a u MP3 i njegovog arhiviranja na vanjski hard disk preko jednostavnog USB utora. U konačnici, ovaj čitač ima zamjenjivu prednju masku tako da se može prilagoditi svačijem kućanstvu, s više od 250 dostupnih dizajna.

Loewe garantira najbolje audio i video performanse sa svojim MediaVision 3D čitačem koji će biti uskoro dostupan po cijeni od cca 6350 kuna  u maloprodaji.

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!