Audio-video uređajiPhilipsVijesti

Philips lansirao dva nova 27-inčna monitora

Philips_monitori
Philips je predstavio dva nova 27-inčna monitora. Jedan je predviđen za profesionalnu upotrebu, za poslovne korisnike, a drugi za obične potrošače. Oba monitora imaju PLS panele, kameru, mikrofon i MultiView.

Model nazvan P4 je za profesionalnu upotrebu, a C4 za potrošače. Oba koriste takozvani PLS panel kojeg karakteriziraju široki kutovi gledanja i vrlo precizna reprodukcija boja. Monitori omogućuju rezoluciju od 2560×1440 piksela i edge-lit LED. Iako su namijenjeni različitim tržišnim segmentima, ova dva monitora imaju više sličnosti nego razlika.

Philips_P4

Povezuju se s računalom putem DVI, HDMI (2 porta) ili DisplayPort-a. Opremljeni su ugrađenom kamerom, mikrofonom i MultiView-om. Glavna razlika je to što je P4 optimiziran za profesionalnu upotrebu koja zahtjeva precizniju reprodukciju boja i također ima više opcija ergonomskog podešavanja (može se spustiti do kraja na stol). Iz Philipsa navode kako je P4 pogodan za CAD, CAM, uređivanje fotografija i ostale grafičke zadatke.

Philips_C4

Philips model monitora P4 je već u prodavaonicama, a model C4 će se tamo naći tijekom ovog mjeseca.

Izvor: FlatpanelsHD

Adsense

Ana Vrbanc

Ne pije kavu. U slobodno vrijeme čita specifikacije mobitela, broji piksele na televizorima i obožava nogomet.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!