Home » Vijesti » Audio-video uređaji » Sony HDTV modeli s internim 500GB tvrdim diskom!

Sony HDTV modeli s internim 500GB tvrdim diskom!

Sony, iz Japana s ljubavlju i hard diskom kapaciteta 500GB… KDL-40EX42H ulazi u povijest japanske tvrtke jer je prvi model Sony-a koji posjeduje integrirani hard disk koji omogućava snimanje kanala s digitalnih internih prijamnika. Pored mogućnosti snimanja na interni hard disk, tu su opcije snimanja i na vanjski tvrdi disk ili USB memoriju. Serije EX42H s ekranima 40, 32 i 22 inča, koje ne samo da pružaju mogućnost snimanja na vanjske jedinice, također imaju ugrađene 500GB tvrde diskove te snimaju u MPEG2 TS zapisu. Kako će konkurencija odgovoriti na ovakav odličan potez Sony-a ostaje da se vidi.

About HD Televizija tim

5 komentara

  1. E, “TO” se traži i od Panasonica !!! A koji izgled ovog televizora ….. Fantastično !!!

  2. To je LG imao prije 5g.

  3. čini mi se da je LG imao LCD TV sa 80 Gb HD i tu svaka sličnost sa ovim Sonyem prestaje, ipak je prošlo 5 godina. Samo da spomenem: nije bila full HD rezolucija i nije bilo DVB-T prijemnika a ovaj TV ae imati i vezu sa internetom (no ne i 3D) i da ne nabrajam sve ostale “sitne” prednosti. No, drago mi je da si nas podsjetio.

  4. Imao je plazmu 37″ sa diskom i mogucnoscu snimanja, samo kazem da to nije nista novo nego je taj koncept tada propao, a sta ce da bude sada vidjet cemo.

  5. Nije ništa revolucionarno ali može dobro doai naravno. Sve ovisi o cijeni, ako bude puno skuplji od istog takvog tv-a bez harda tropa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*