Vijesti

Mitsubishi-jev 65-inčni laserski HD televizor

ces_2008_mitsubishi_65_laser_hdtvU Moon noćnom klubu u The Palms hotelu u Las Vegasu Mitsubishi je predstavio impresivne laserske HD televizore. Uz tri 65-inčna laserska televizora i plesačice, vjerujem da je bilo dovoljno vruće i uzbudljivo svima koji su prisustvovali tom eventu.

Ono što izdiže laserske televizore nad standardnim koje danas imamo prilike vidjeti i koristiti je čak dvostruko veća količina boje u prikazu, što daje veći užitak gledatelju uz još manju potrošnju energije, što je također bitan faktor danas.

Nažalost, osim “lasera” u imenu i dva puta više boje od običnih televizora, to je sve što je trenutno poznato o ovim modelima. Više informacija se očekuje kasnije ove godine.

Izvor: bornrich.org

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!