Audio-video uređajiNajave testovaVijesti

Najava testa: Sharp LC-32SH340E 32″ LCD televizor

sharp-lc-32sh340e-header

Malo po malo zima je za nama i dolazi proljeće, a s njime i nova sezona testova televizora. 2012. godinu ćemo otvoriti testom Sharpovog LCD televizora ulazne klase, a kojeg uz zaslon pune HD razlučivosti krasi i CCFL pozadinsko osvjetljenje, DVB-T i DVB-C prijamnici, stereo zvučnici snage 6 W po kanalu, dva HDMI 1.3 priključka i USB sučelje preko kojeg je moguće snimati TV program i reproducirati multimedijalne datoteke. Televizor je već dostupan po cijeni od 2.699,00 kn.

Dizajn televizora je manje atraktivan od LED modela zbog veće debljine okvira i dubine televizora (9.4 cm), a dostupan je u crnoj boji sa srebrnim detaljima. Kroz recenziju ćemo provjeriti kvalitetu izrade, intuitivnost sučelja i performanse što se kvalitete prikaza i zvuka tiče.

Masa televizora iznosi 12.3 kg, a moguće ga je na zid montirati na standardne VESA stalke. Prema EU klasifikaciji energetske učinkovitosti pripada klasi D uz deklariranu potrošnju od 103 W u upaljenom stanju (IEC 62087 verzija 2.0), te na godišnjoj razini potroši 151 kilovat sat.

sharp-lc-32sh340e-packaging

Sharpov LC-32SH340E je prvi televizor koji će HDtelevizija provjeriti s novom testnom opremom koja uključuje SpectraCalov Calman softver u Professional izdanju, te s novim kolorimetrom X-Rite C6 Limited Edition i generatorom uzoraka AVFoundry VideoForge za precizna i točna mjerenja. HDtelevizija je ponosna na ostvarenu suradnju s američkim SpectraCalom i vjeruje kako će novom opremom ponuditi još kvalitetnije informacije o karakteristikama slike prije i poslije kalibracije. Postavke nakon kalibracije će biti objavljene na forumu nakon objave recenzije.

spectracal-c6-hdtelevizija

Recenzija novog Sharpovog televizora će biti objavljena uskoro.

Zahvaljujemo tvrtki Europatrade, ekskluzivnom uvozniku za Sharp i najvećem distributeru Samsung i LG proizvoda u Hrvatskoj na ustupljenom proizvodu za potrebe testiranja. Nadamo se kako će ovo biti početak duge i uspješne suradnje!

europatrade-logo

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!