Vijesti

Logitech predstavio novi svijet dodira s bežičnim mišem M600

Logitech-M600

Logitech, vodeći svjetski proizvođač miševa, predstavio je bežični miš Logitech Touch Mouse M600, miš s površinom osjetljivom na dodir na kojoj je omogućena intuitivna navigacija prstima.

“Ljudi su sve više naviknuti koristiti geste pri navigaciji na svojim smartphone uređajima i tabletima. Dodirom prstiju po bilo kojoj površini miša M600 možete nesmetano surfati i skrolati po stranicama ili okretati listove na prezentacijima. Miš ima glatke rubove, modernog je dizajna i pruža udobnost u radu gdje god radite ili se krećete sa svojim prijenosnim računalom”, rekao je Todd Walker, brand manager iz Logitecha.

Zahvaljujući Logitechovoj tehnologiji Flow Scroll omogućeno je scrollanje elegantnim povlačenjem prstiju po površini miša slično kao i na vašim omiljenim telefonima sa zaslonima osjetljivim na dodir. Pomicanjem prstiju po takvoj površini doživjet ćete brzo, kontinuirano i slobodno pomicanje web stranica koje pretražujete. Miš je jednostavnog dizajna i izvrsno obavlja funkcije koje učestalo ponavljate – pokazivanje, klikanje i scrollanje. Uz pomoć Logitech SetPoint softvera možete prilagoditi opcije rada ovisno o tome jeste li dešnjaci ili ljevaci. Uz to, miš M600 uključuje maleni Unifying prijamnik s kojim možete povezati do šest kompatibilnih miševa i tipkovnica i to sve na jedan USB ulaz. Dodajte tipkovnicu, druge miševe ili bilo koji uređaj koji odgovara vašem životnom stilu a pri tome nećete morati zauzimati još jedan USB ulaz. Logitech Touch M600 miš je nagrađen na Međunarodnom sajmu Inovacija CES 2012 u kategoriji računalne periferije za izvrsnost u dizajnu.

Logitech Touch Mouse M600 se očekuje u Europi sredinom veljače po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 529,00 kuna.

Izvor: Nulaosam PR

Adsense

Sponzorirani clanak

Sponzorirane objave koje se u cijelosti prenose od naručitelja u svrhu promocije tvrtki i njihovih proizvoda. Mišljenja i podaci izneseni u ovakvim objavama ne potječu od autora HD Televizije.

Povezani tekstovi

2 komentara

  1. I ja jedva čekam test, a isto tako i samog miša da se pojavi u prodaji!
    Dosad sam imao sve i jednog Logitecha, a sudeai po ovom modelu i dalje ae biti tako. Ovo bi moglo biti dobro, pogotovo ako Flow Scroll radi bez greške, uništio sam poprilično kotačiaa dosad scrollanjem.
    Ako ga je netko slučajno vea testirao može i kratka recenzija!
    Pozdrav

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!