Audio-video uređajiVijesti

Pioneer predstavio BDR-2207 – svoj najbolje opremljen interni Blu-ray snimač

pioneer-bdr-2207

Pionner Electronics (USA) Inc. danas je predstavio novi interni Blu-ray optički pogon koji omogućava do danas najširu podršku za snimanje i zapisivanje na optičke medije. Tako ovaj interni SATA pogon može čitati i zapisivati na sve BDXL medije, uključujući BD-R i BD-RE troslojne 100 GB medije, BD-R četveroslojne 128 GB varijante kao i na standardne jednoslojne i dvoslojne varijante.

Pioneer je dodatno implementirao značajke PowerRead i Pioneerov vlastiti PureRead2, zatim Auto Quiet tihi način rada, Quick Start za brzo učitavavanje i Peak Power Reducer – tehnologiju za smanjenu potrošnju energije.

Uz BDR-2207 dolazi i CyberLinkov softver koji omogućuje reprodukciju standardnih Blu-ray i Blu-ray 3D medija, kao i mogućnost snimanja HD sadržaja na Blu-ray, odnosno SD sadržaja na DVD medije.

BDR-2207 bi se trebao pojaviti tokom svibnja po cijeni (SAD) od 99,99 am. dolara. Cijena za Europu i našu regiju trenutno nije poznata.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!