Filmovi

Novi naslovi na DVD mediju [Continental] [20. studeni]

Continental film nam ovoga tjedna donosi tri vrlo popularna filmska uratka na DVD medijima. Radi se o filmu Seks i Grad, prvom nakon šest sezona popularne TV serije, zatim drugom nastavku Kronika iz Narnije, podnaslova Kraljević Kaspijan, te za kraj tu je film Događaj – apokaliptični triler s Markom Wahlbergom. Više o navedenim naslovima u nastavku…

SEKS I GRAD

(SEX AND THE CITY)

Redatelj: Michael Patrick King

Glumci:Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon

Predugo je Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) trazila ljubav na pogrešnim mjestima… iako uvijek u najboljim cipelama. U ovom dugo očekivanom filmskom nastavku Carrie, Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) i Miranda (Cynthia Nixon) se vraćaju, četiri godine nakon završetka hit televizijske serije. Dok nastavljaju zonglirati karijerama, vezama, majčinstvom i životom na Manhattanu, djevojke shvaćaju da pravo prijateljstvo zaista nikada ne izlazi iz mode.

KRONIKE IZ NARNIJE: KRALJEVIC KASPIJAN

(THE CHRONICLES OF NARNIA: PRINCE CASPIAN)

Redatelj: Andrew Adamson

Glumci: Ben Barnes, Georgie Henley , Skandar Keynes , William Moseley

Čarobni svijet omiljenih knjiga C.S. Lewisa ponovno oživljava u Kraljeviću Kaspijanu, drugom nastavku u serijalu Kronika iz Narnije. Pridružite se Peteru, Susan, Edmundu i Lucy te moćnom i veličanstvenom Aslanu, brojnim novim prijateljskim stvorenjima Narnije i kraljeviću Kaspijanu, dok kreću na zapanjujuće putovanje kako bi vratili mir i nekadašnju slavu svojoj začaranoj zemlji.

DOGAÐAJ

(The Happening)

Redatelj: M. Night Shyamalan

Glumci: Mark Wahlberg Zooey Deschanel, John Leguizamo, Betty Buckley

U ovom grčevitom apokaliptičnom trileru redatelja M.Night Shyamalana, pisca-redatelja filmova The Sixth Sense i Signs, nezaustavljiv dogadjaj prijeti kompletnoj svjetskoj populaciji, napadajuci najosnovniji ljudski instinkt – onaj za preživljavanjem. Za Oscara nominirani Mark Wahlberg (2006. najbolji sporedni glumac – The Departed) glumi Elliota Moorea, običnog čovjeka koji pokušava spasiti svoju obitelj od užasnog i nevidljivog ubojice. Kada Elliot nasluti nevjerojatnu mogućnost što se zaista događa, postaje jasno da nitko – nigdje na svijetu – nije siguran..

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

2 komentara

  1. Doga?aj je izašao i na blu rayu s HR titlom. U zadnjim sedam dana dobio sam desetak blu ray naslova od continentala a prava poplava naslova tek dolazi ….

  2. Upravo započinjemo suradnju s Continentalom pa aemo uskoro objavljivati testove Bluray filmove u njihovom izdanju, ali ne u smislu recenzija samog filma (IMDB to i puno više odra?uje perfektno), vea s čiste tehničke strane – kako izgledaju izbornici, kakva je slika, koji su dodatni sadržaji itd…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!