Home » Vijesti » Audio-video uređaji » Panasonic predstavio novi bežični zvučnik SC-NP10

Panasonic predstavio novi bežični zvučnik SC-NP10

Panasonic-SC-NP10-zvucnikPanasonic je predstavio bežični zvučnik SC-NP10 kao dopunu linije kućnih stereo sustava i zvučnika za 2013. godinu. Dizajniran kao optimalni sustav prostornog zvuka za gledanje ili slušanje sadržaja na tablet računalu, Panasonicov zvučnik SC-NP10 korisniku pruža jedinstvene funkcije za brojne scenarije prostorija i načina slušanja.

Panasonicov model SC-NP10 dizajniran je za uporabu s tablet uređajem s tehnologijom Bluetooth te korisniku omogućuje dodjeljivanje zvučnika tablet računalu i bežični prijenos glazbe ili filmskog zvuka. Budući da sustav koristi bežičnu vezu, kompatibilan je s različitim modelima i veličinama tablet računala. Kompaktni uređaj, čija je težina samo 1,6 kg, može se postaviti na gotovo bilo koje mjesto u kući – u kuhinju, spavaonicu ili kućni ured – pružajući korisnicima nesmetano gledanje filmova s udaljenosti umjesto iz krila.

Panasonicov SC-NP10 koristi tehnologiju stereo zvuka u obližnjem polju za reprodukciju realističkog zvuka i iz neposredne blizine. Struktura s 12 stupnjeva nagiba omogućuje reprodukciju stereo zvuka vjernog originalu, čak i pri slušanju neposredno uz uređaj. Bežični zvučnik SC-NP10 korisnicima također pruža 2.1-kanalni prostorni zvuk za reprodukciju realističkog zvuka s kristalno jasnom reprodukcijom za filmski zvuk. Integrirani 3-1/8-inčni subwoofer reproducira snažne bas zvukove i pruža snažan zvuk iz tankog bežičnog sustava zvučnika. Tehnologija re-masteriranja glazbe obnavlja frekvencije, koje se gube tijekom prijenosa preko tehnologije Bluetooth, osiguravajući korisniku iskustvo slušanja bez smetnji.

NP10_room_model

Panasonic-SC-NP10

NP10_interior

 

Izvor: Panasonic PR

About Ana Vrbanc

Ne pije kavu. U slobodno vrijeme čita specifikacije mobitela, broji piksele na televizorima i obožava nogomet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*