CES - Las VegasSajmovi elektronikeVijesti

CES 2013: Prve slike sa sajma prije otvaranja

CES2013_INTCBooth_600

Kako izgleda jedan od najvećih svjetskih sajmova u nastajanju? Odgovor na ovo pitanje pronašli smo šetajući se prašnjavim halama Las Vegas Convention Centra. Kao što možete vidjeti na priloženim fotografijama, ovaj organizirani kaos funkcionira kao na bilo kojem sajmu – za manje od 24 sata, vrata 46. sajma potrošačke elektronike (International CES) otvorit će se i sve će biti “uglancano” do visokog sjaja.

Do tada, preostaje samo nervoza, galama i pripreme pred veliki show. Uživajte.

CES2013_4K3DBooth_600
Stream TV Networks prva je kompanija koja će ponuditi stream sadržaja u 4K rezoluciji, koristeći Glasses-Free 3D tehnologiju. 4K rezolucija omogućava prikaz 1080p sadržaja bez naočala, a kako koncept radi… ostaje na proizvođačima samih uređaja.
CES2013_DTSBooth_600
Kao i protekle godine, DTS zauzima svoje mjesto pokraj Panasonica i TCL-a.
CES2013_GoProBooth_600
Treća generacija GoPro kamera omogućuje snimaje u čak 4K rezoluciji, no samo u 15 fpsa. No, to neće spriječiti ovu kompaniju da polagano ali sigurno, postane Red Bull u svijetu digitalnih kamera.
CES2013_HiSenseBooth_600
Kao što naslov kaže, prošlogodišnji prostor Microsofta danas okupira Hisense, kompanija koja je jedva dočekala da može proširiti svoj izložbeni prostor.
CES2013_LGBooth_600
I dok se sprijeda priprema izložbeni prostor, pozadinu okupiraju zaposlenici kompanije koji će demonstrirati najnoviju tehnologiju popularnog korejskog proizvođača potrošačke elektronike.
CES2013_Otvorna3D4K_600
StreamTV Networks planira krenuti punom parom u svijet distribucije 3D i 4K sadržaja.
CES2013_TCLBooth_600
TCL je veliki OEM proizvođač raznih uređaja, no u posljednje vrijeme sve više i više ističe svoj brand.
CES2013_Warning_600
Ova upozorenja nestati će pod kilometrima tepiha…

CES2013_INTCBooth_600 CES2013_PanasonicBooth_600 CES2013_SigmaBooth_600

 Druženje s elektronikom nastavljamo uskoro, sa slikama s prvog dana sajma…

Adsense

Theo Valich

Započeo karijeru kao bug monkey u Microproseu te Electronic Artsu. Novinar s višegodišnjim iskustvom uređivanja vodećih online publikacija poput Bright Side of News*, The Inquirer, TG Daily i Tom's Hardware. Osnivač Bright Side Network Inc., progresivne media grupe. Ovisnik o trčanju i auto utrkama. ;)

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!