FilmoviVijesti

Lista recenzija Iron Man izdanja na Blu-rayu

S obzirom na veliku popularnost filma Iron Man, ne čudi što je nedugo nakon izlaska Blu-ray izdanja internet postao zatrpan recenzijama i diskusijama po raznim forumima o tome kako je film koji se ne smije propustiti kako sadržajno tako i po pitanju kvalitete slike i zvuka. Recenzije čak i više govore u prilog zvuku na filmu, a TweakTown je otišao korak dalje i izjavio da samo soundtrack filma “opravdava uloženo u sustav kućnog kina”. Da ne bi bilo sve savršeno spominje se u pokojoj recenziji slabija crna boja u nekim scenama, no s obzirom na kompletnu prezentaciju, ovo su minorne primjedbe. Listu recenzija pročitajte u nastavku, dok će se recenzija albuma uskoro pojaviti na stranicama HDtelevizije. [EngadgetHD]

Link – DailyGame
Link – HighDefDiscNews
Link – Film School Rejects
Link – TweakTown
Link – DVDTalk
Link – Monsters And Critics
Link – IGN

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!