Home » Filmovi » Blu-ray izdanja » Velika zimska akcija web shopa Dajpet

Velika zimska akcija web shopa Dajpet

Dajpet-nagraduje-animiranim-filmom-Krs-i-lom

Vrijeme darivanja je napokon stiglo! Web shop Dajpet i Cineplexx predstavljaju nam veliku zimsku akciju u kojoj svi dobivaju. Više informacija u nastavku..

Akcija podrazumijeva da svatko tko naruči barem jedan DVD i/ili Blu-ray iz dolje navedene ponude animiranih naslova uz svoj kupljeni hit automatski dobiva i dvije besplatne kino ulaznice za Disneyjev film “Krš i lom” (Wreck it Ralph) koji u Cineplexx kina dolazi 10. siječnja. Vaše osvojene kino ulaznice čekat će Vas na blagajnama kina Cineplexx od četvrtka, 10. siječnja – prvog dana kino distribucije animiranog hita Krš i lom.

Animirani DVD hitovi na akciji:

Aladdin, Grom, Kralj lavova, Legenda o medvjedu, Medvjedić Winnie, Mulan, Obitelj Robinson, Pepeljuga, Petar Pan, Pinokio, Pocahontas, Princeza i žabac, Tarzan, Vrlo zapetljana priča, Zov divljine, Zvončica i tajna krila, Žuta minuta.

Animirani Blu-ray hitovi na akciji:

Auti: Šlepova kolekcija, Bambi, Grom, Kralj lavova, Princeza i žabac, Slonić Dumbo, Vrlo zapetljana priča, Zvončica, Zvončica i izgubljeno blago, Zvončica i veličanstveno vilinsko spašavanje.

Što reći nego uživajte u animiranim hitovima kod kuće i veselite se besplatnom odlasku u Cineplexx kino na najnoviji Disneyjev hit!

“Krš i lom” (Wreck it Ralph)

Već umoran od konstantnog života u sjeni Fix-It Felixa, „junaka“ njihove zajedničke igre u kojoj se obojica nalaze, a koji uvijek spašava situaciju, Ralph se nakon desetljeća provedenih gledajući kako Felix ubire svu slavu odlučuje da mu je dosta stalno igrati negativca. Preuzima stvari u svoje ogromne ruke i kreće na putovanje kroz različite arkadne igre koje su uveseljavale generacije djece kako bi dokazao da i on ima ono što je potrebno da postane heroj.

Na svom putovanju upoznaje žilavu narednicu Calhoun iz igrice „Hero’s Duty“, ali nakon što slučajno pusti opasnog neprijatelja koji će zaprijetiti kompletnoj arkadi, svijet male i živahne Vanellope von Schweetz iz igrice „Sugar Rush“ bit će najviše ugrožen. Hoće li Ralph ostvariti svoj san i spasiti dan prije nego bude prekasno?

Izvor: Continental Film PR

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

TCL 55EP680 na testu – Dolby Vision i HDR10+ podrška zaokružena Android TV 9 platformom

Na test smo dobili TCL-ov novi model televizora koji se pojavio na našem tržištu. Radi ...

samsung-32m4002-header

Samsung 32M4002 HD Ready TV – recenzija

Da, dobro ste pročitali. Test HD Ready televizora na samom kraju 2017., godine u kojoj ...