3DVijesti

Penthouse 3D – prvi 3D program za odrasle u drugoj polovici godine

Izvor slike: Skins.be, model: Catrin Claeson

U pauzi između objava sa sveprisutnog Las Vegasa, Penthouse, globalno prepoznat brand industrije za odrasle, najavio je lansiranje Penthouse 3D kanala, prvog takve vrste na svijetu. Kanal će ponuditi originalne snimke materijala snimljenog u HD-u i originalnoj 3D tehnici, a u koju je kompanija uložila mnogo kako bi dosegla zavidnu kvalitetu produkcije. Prva snimanja u 3D-u su započela već prošlog ljeta, izjavio je Marc Bell, predsjednik uprave FriendFinder Networks. FFN je svjestan koliko su gledatelji zainteresirani za kvalitetan 3D materijal, te će upravo ovim kanalom fokus skrenuti s animiranih filmova u prvom redu namijenjenih mlađima i ponuditi adut za investiranje u 3D i odraslima. Nije još poznato koji će davatelji usluga ponuditi ovaj program kada se pojavi u drugoj polovici godine, no sigurni smo da će isti pronaći put i do europskog podkontinenta. [HDTVMagazine]

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!