Blu-ray izdanjaFilmovi

Disneyevi Snjeguljica i Sedam Patuljaka napokon stigli na Blu-ray

snowhite-bluray-shop

Snjeguljica i Sedam Patuljaka, legendardni animirani film na kojem su generacije odrastale napokon se pojavio u našim trgovinama u luksuznom dijamantnom izdanju na dva Blu-ray diska, te uz još jedan DVD medij na kojem se nalazi inačica filma u standardnoj kvaliteti. Valja napomenuti kako je film izvorno kreiran u 4:3 formatu, tako da ćete prilikom gledanja vidjeti vertikalne crne linije, a koje su dio rezolucije (1920×1080). Sinkronizirana audio traka je dostupna u standardnom Dolby Digital formatu, a ako se odlučite na originalni engleski, uroniti ćete u 7.1-kanalni DTS HD Master Audio, zvuk studijske kvalitete. Izdanje smo uočili u Algoritmu, gdje je dostupno po cijeni od 199 kn, dok je klasično DVD izdanje na dva diska raspoloživo po cijeni od 129 kn. Ako se referenciramo na Disneyevu listu BD naslova koji će se pojaviti u narednim godinama, tada nas iduće očekuje Ljepotica i Zvjer, no postavlja se pitanje gdje su dva naslova koja su se trebala već pojaviti, Pinocchio i Trnoružica?

Recenzija na Blu-ray stranici.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!