Home » Filmovi » Objavljen prvi trailer za Ljude u crnom 3

Objavljen prvi trailer za Ljude u crnom 3

Franšiza Ljudi u crnom od početka oduševljava radnjom koja sadrži elemente misterija, znanstvene fantastike i komedije, stoga dolazak prvog trailera za treći nastavak filma i više je nego očekivan.

Prema traileru, Will Smith i Tommy Lee Jones brišu memorije, komično pregovaraju sa zamaskiranim izvanzemaljcima i putuju kroz vrijeme. Uz njih, predstavljeni su Emma Thompson i Josh Brolin kao najnoviji dodatak glumačkoj postavi.

Osim komponente putovanja kroz vrijeme, trailer za Ljude u crnom 3 ne otkriva mnogo više, što je normalno, s obzirom da je prvi. Slijedi trailer u nastavku..

[youtube id=”IyaFEBI_L24″ w=”600″ h=”337″]

Izvor: Den of Geek

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*