FilmoviTraileri/Teaseri/Foršpani

Film Ronin 47 – novi foršpan

ronin-47-reeves

Keanu Reeves (Matrix, Dan Kada se Zemlja Zaustavila) na čelu je međunarodne postave glumaca u pustolovnom akcijskom filmu  RONIN 47 koji dolazi u hrvatska kina 26. prosinca.

U ovom fantastičnom spektaklu 47 ronina (samuraja bez gospodara),  prot­jeranih iz svojih domova nakon što im je gospodara ubio podmukli ratnik, zaklinje se da će osvetiti  njegovu smrt i vratiti čast svom narodu. Rasprše­ni diljem zemlje, ronini moraju zatražiti pomoć od čovjeka po imenu Kai (Reeves) u borbi protiv okrutnog svijeta prepunog mitskih zvijeri, magije i drugih čudesnih strahota. Ovaj izopćenik postaje njihovo najsmrtonosnije oružje te će se s vremenom pretvoriti u heroja koji nadahnjuje cijelu grupu odlučnu da se suprotstavi zlu koje je zaposjelo njihovu zemlju.

Film RONIN 47 temelji se na epu koji je postao jedna od najdugovječnijih japanskih legendi.  Prenošen je i interpretirana u različitim medijima tije­kom godina, no sada se legenda o krajnjoj žrtvi i besmrtnoj časti ponovo rađa u potpuno novom svijetu.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!