Home » Vijesti » Audio-video uređaji » BDP-SX1, novi prijenosni Blu-ray čitač od Sonyja

BDP-SX1, novi prijenosni Blu-ray čitač od Sonyja

Prijenosne DVD čitače smo ostavili u 2010-oj, te sada, ako želite uživati u filmovima gdje god se nalazili, trebate biti vlasnik prijenosnog Blu-ray čitača poput novo objavljenog BDP-SX1 od Sonyja.

Novi prijenosni Blu-ray čitač dolazi s 10.1″ LCD zaslonom s LED pozadinskim osvjetljenjem, SVGA rezolucije od 800×600 piksela i baterijom koja može izdržati do 5 sati rada u tzv. “Stamina” načinu rada. Razne varijacije u reprodukciji zvuka moguće su putem četiri različita predloška između kojih korisnik može birati. Naravno, ovaj čitač dolazi s podrškom za MPEG-2, MPEG4-AVC, WMV, AVCHD video datoteke i LPCM, AAC i Mp3 audio datoteke.

Sonyjev BDP-SX1 veličine 204x259x40.2 mm i 1.53 kg težine bit će prodan u Japanu do kraja ovog mjeseca po cijeni od cca 3500 kn.

[youtube id=”iPv0pwYEBQY” w=”600″ h=”337″]

Izvor: Akihabara

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*