Vijesti

Viša razina zabave uz Phillipsov E – line monitor

Na tržište je stigao novi monitor. Phillips je proizvođač novog monitora koji je sa širokim kutom gledanja, oštrom slikom živih boja i ugrađenim zvučnicima sinonim je za dobru zabavu… Više o proizvodu u nastavku…

Zagreb –  Tvrtka Philips lansirala je novi IPS LCD monitor, serije E-line 227E4QHAD, koji pruža potpuno drugačije iskustvo gledanja i uživanja u različitim vizualnim sadržajima. Prepoznatljiva napredna tehnologija u izradi monitora, ovog puta obećava još bolju kvalitetu sadržaja namijenjenu svim ljubiteljima multimedijske ponude.

Za razliku od standardnih TN matrica, IPS monitori koriste naprednu tehnologiju koja omogućuje dodatne široke kutove gledanja od 178/178 stupnjeva, pružajući pogled na zaslon iz gotovo bilo kojeg kuta, čak i u Pivot funkciji zakretanja monitora za 90 stupnjeva. Dodatno iskustvo doživljaju gledanja pruža i živopisan spektar boja što ga čini idealnim za sve aplikacije koje zahtijevaju preciznost boja i svjetla.

Jednim pritiskom tipke, omogućeno je izuzetno zabavno iskustvo zahvaljujući SmartImage Lite tehnologiji koja analizira sadržaj na zaslonu uz pomoć odabranog scenarija, čime se dinamički poboljšava kontrast, zasićenost boja kao i oštrina slike. Izuzetnoj postojanosti boje i visokoj kvaliteti slike dodatno pridonosi patentirana Philipsova tehnologija True Vision koja uz pomoć naprednog algoritma za ispitivanje i usklađivanje performansi ostvaruje četiri puta preciznije prikaze u odnosu na Windows sRGB standard.

227E4QHAD

Idealno iskustvo omogućeno je i HDMI-ready uređajem koji sadrži sve potrebne hardvere za prihvaćanje multimedijskog sučelja visoke definicije, visoku kvalitetu digitalne slike i zvučnih signala, prenošenih putem jednog kabela s računala ili više AV izvora, uključujući set-top kutije, DVD uređaje i A/V priključke i video kamere. Potpuno multimedijsko iskustvo dodatno upotpunjuju i 2×2 RMS ugrađena zvučnika koji brinu o kvalitetnom i moćnom zvuku bez nepotrebnih vanjskih žica.

Impresivan, tanki dizajn ove Philipsove inovacije, u boji crne trešnje, čini elegantni dodatak svakom interijeru. Besprijekornost dizajna upotpunjuju i inteligentne, osvijetljene i na dodir osjetljive ikone, koje zamjenjuju standardne izbočene kontrolne tipke   ostavljajući snažan dojam modernog i sofisticiranog izgleda monitora.

Nizom inovativnih proizvoda Philips u svakom trenutku misli na dobrobit, kako potrošača tako i njihovog okruženja, što dokazuje i procesom proizvodnje monitora s pozadinskim osvjetljenjem bez žive, jednog od najtoksičnijih elemenata koji utječe na okolinu. Osim korištenja provjerenih elemenata, E-line monitor također pridonosi i niskoj potrošnji energije.

E – line monitor može se kupiti u Links trgovinama, a okvirna cijena iznosi 1199 kuna.

Adsense

Ivan Šurbek Torro Rosso

Ljubitelj sporta s posebnim naglaskom na Formulu 1.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!