Vijesti

I kozmetika prelazi u HD

Žene se napokon mogu prestati bojati svojeg izgleda ispred HD kamera jer mnogi proizvođači kozmetike najavljuju ili su već izdali šminku koja je namjenjena za snimanje iz blizine u visokoj definiciji.

Među desecima proizvođača svoju Blu-ray kolekciju je najavio Cargo, dok se je Dior odlučio na High Definition Serum Foundation komplet. Proizvođači se hvale svojom Makeup 2.0 tehnologijom koja može prikriti nesavršenosti čak i ispod povećala ili kamera visoke rezolucije.

HD kamere za kućnu upotrebu su sve dostupnije, kao i cjelokupna HD tehnologija, tako da ćemo uskoro pregledavati kućne uratke na velikim ekranima i u visokoj razlučivosti, što će dati dovoljno materijala za traženje nesavršenosti na svima koje oko kamere zabilježi. Uz HD šminku možete se bezbrižno zabavljati i uživati ispred HD kamera jer će vaše nesavršenosti biti dobro sakrivene.

Eva Longoria HD

Čak i opis proizvoda zvuči više tehnički nego glamurozno: “Dior-ov serum visoke definicije sadrži tekuće HD kristalne pigmente koji reflektiraju svjetlost svojim konstantno varirajućim valnim duljinama koje daju jedinstven holografski efekt”. Isto tako, Cargova nadolazeća Blu-ray kolekcija se promovira sastojcima kao što su “fotokromatski pigmenti” i mogućnošću “optičkog zamućivanja”. Drage moje čitateljice, čini se da ćete od sada morati voditi svoje drage momke u kupovinu šminke :D

U cijeloj priči ima dosta marketinga, no činjenica jest da je kozmetika u zadnjih par godina otišla daleko – pogledajte samo glumce kako izgledaju u HD kvaliteti…

Kako bilo da bilo, uskoro očekujte HD kozmetiku i kod nas, a čeka li nas uskoro i HD lak za kosu, HD aftershave za muškarce, HD odjeća i obuća, samo budućnost zna.

Možemo se samo pitati što se tek sprema za 8k standard 2015. u Japanu…

Izvori: EngadgetHD, Canada.com

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

2 komentara

  1. Iako zvuči suludo (i smiješno) na prvi pogled, mislim da je jako dobro da se šminka razvila i u ovom pravcu za potrebe televizije i snimanja.
    Konačno neaemo morati gledati rupe i izbočine od pudera i sl. po licima (kao na snimanju “Piramide” :))
    A osim toga, ako se još i Dior primio toga, zajamčeno je da ae se ženama pomutiti razmum za takvim make – upom :)i da ae postati popularno me?u tv licima i ostalima za potrebe snimanja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!